ضرورت ايجاد دانشگاه بين المللي اهل بيت (ع) در شيراز
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۶

ضرورت ايجاد دانشگاه بين المللي اهل بيت (ع) در شيراز

در نشست شوراي سياستگذاري ائمه جمعه استان‌هاي فارس و كهگيلويه و بويراحمد كه در حرم مطهر حضرت سيد علاء الدين حسين (ع) برپا شد، بر ضرورت ايجاد دانشگاه بين المللي اهل بيت (ع) و شهرك بزرگ قرآني جهان اسلام در شيراز تاكيد شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، ائمه جمعه اين استان‌ها خواستار ايجاد دانشگاه بين المللي اهل بيت (ع) و احداث و راه اندازي دانشكده‌هاي تخصصي قرآن، حديث، كلام، فلسفه، فقه، تفسير، فرق و اديان و همچنين احداث شهرك بزرگ قرآني جهان اسلام در شيراز و نيز برنامه ريزي و ترويج فرهنگ غني شيعي، خصوصاً در رسانه‌هاي گوناگون استاني و ملي شدند.

همچنين ائمه جمعه استان شيراز و كهگيلويه و بويراحمد در اين نشست عنوان كردند: استان فارس و شيراز قرن‌ها مهد علوم فلسفه، تفسير، فقه و عرفان، ادب و هند و استعدادهاي درخشان و پيشتاز در علوم معقول و منقول بوده است و توان آن را دارد كه در عرصه‌هاي مختلف دانش و فناوري، كشاورزي، تجارت و بازرگاني، پزشكي و الكترونيك، معادن نفت و گاز و صنعت و نيز در زمينه جذب توريست حداكثر استفاده را بكند.

بر اين اساس لازم است نيروسازي استعداد پروري نخبگان و تسلط مبلغان ديني به زبان‌هاي خارجي و روش‌هاي خاص تبليغي و توجه ويژه به مراكز آموزشي دانشگاهي و قبل از آن به عنوان يك راهبرد اساسي مورد توجه قرار گيرد.

لازم به ذكر است اين نشست هفته گذشته در شيراز برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار