پرتاب جدیدترین ماهواره شناسایی چین به فضا
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۸۱۹

پرتاب جدیدترین ماهواره شناسایی چین به فضا

ماهواره شناسایی جدید چین بعدازظهر امروز به فضا پرتاب شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌‌های خبری چین امروز (یکشنبه) از پرتاب یک ماهواره شناسایی از راه دور در پایگاه پرتاب ماهواره‌‌ی‌ شمال این کشور خبر دادند.

 

به نوشته روزنامه «شانگهای دیلی»، ماهواره «یائوگان-28» در ساعت 3:06 بعدازظهر به وقت چین، از مرکز ماهواره‌ای «تائی‌یوان» در استان «شانشی» و با اهداف متعددی نظیر انجام پیمایش سرزمینی و تعیین مختصات توپوگرافی، تخمین حجم محصولات کشاورزی در فصل برداشت و همچنین افزایش ضریب پیش‌بینی بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله، به فضا پرتاب شد.

 

یائوگان-28 توسط راکت ماهواره‌بر جدید «لانگ‌مارچ-4بی» در 217 اُمین مأموریت از خانواده راکتی مدل لانگ‌مارچ در ارتفاع مداری تعیین‌شده قرار گرفت. جمهوری خلق چین، اولین ماهواره شناسایی از نوع یائوگان-1 را در سال 2006 به فضا پرتاب کرده بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار