کد خبر:۴۵۹۰۷۴
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست مطبوعاتی:

رابطه ایران و بلژیک رابطه ای ۱۲۵ ساله است

وزیر امور خارجه کشورمان در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای بلژیکی خود اظهار داشت: رابطه ایران و بلژیک رابطه ۱۲۵ ساله است و مردم این دو کشور خاطرات خوبی از سوابق همکاری با یکدیگر دارند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در نشست مطبوعاتی مشترک بین وزیر خارجه بلژیک و جمهوری اسلامی که عصر امروز دوشنبه 13 آبان برگزار شد ضمن خوش آمدگویی به وزیر خارجه بلژیک اظهار داشت: خیلی خرسندم که برای دومین بار در دو سال اخیر شاهد حضور وزیر خارجه بلژیک در جمهوری اسلامی هستیم.

 

وی با بیان اینکه رابطه ایران و بلژیک رابطه ای 125 ساله است تصریح کرد: این رابطه در بردارنده خاطرات خوشی برای مردم دو کشور است و سوابق مثبتی از این رابطه در اذهان وجود دارد.

 

ظریف با اشاره به تحریم های غیرعادلانه علیه جمهوری اسلامی در چند سال اخیر تصریح کرد: امیدواریم روابط بین دو کشور در حوزه های اقتصادی و سایر حوزه ها افزایش یابد؛ این در حالی است که ما در دو سال اخیر شاهد بودیم که کشور بلژیک اقدامات عملی و مثبتی از جمله بازگرداندن آثار تاریخی جمهوری اسلامی که در اروپا قرار داشت صورت داده است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به هیئت همراه وزیر خارجه بلژیک که هیئتی بلندپایه از مسئولین اقتصادی این کشور بودند تصریح کرد: امیدواریم این همکاری ها بیشتر در حوزه صلح آمیز هسته ای، پزشکی هسته ای، حوزه حمل و نقل و فناوری ارتقا یابد.

 

وی با تاکید براینکه زمینه برای گسترش روابط بین دو کشور و توسعه این روابط به نفع مردم دو کشور و منطقه است یادآور شد: در زمینه سیاسی یادداشت تفاهمی در این راستا برای گسترش تبادلات سیاسی بین وزارت خارجه دو کشور امضا شد که این امکان را به هر دو کشور می دهد تا در حوزه های مورد علاقه دو کشور گفتگو و تبادل نظر داشته باشیم.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه زمینه های همکاری دو کشور در مقوله های افراطی گری و تروریسم و محیط زیست و حقوق بشر رو به افزایش است ابزار امیدواری کرد: این امکان برای گفتگوهای سازنده تر بین دو کشور فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار