آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۲۰۱

لغو ضیافت ناهار روحانی و اولاند

بر اساس گزارش‌ رادیو آر‌تی‌ال روسای جمهور فرانسه و ایران ضیافت ناهار با یکدیگر نخواهند داشت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالیکه حسن روحانی، ریاست جمهوری اسلامی ایران، در روزهای آینده برای دیدار با فرانسوا اولاند به پاریس سفر خواهد کرد، رادیو آر‌تی‌ال فرانسه گزارش‌ داد دو رئیس جمهور ناهار را با هم صرف نخواهند کرد.

 

رادیو آر‌تی‌ال به نقل از منابع آگاه گزارش داد که هیئت ایرانی از کاخ الیزه خواسته است که در ضیافت ناهار دو رئیس جمهور شراب سرو نکند؛ خواسته‌ای که از جانب میزبان فرانسوی به خاطر احترام به سنت‌های جمهوری فرانسه رد شده‌است. در مقابل کاخ الیزه برای برطرف کردن این مشکل پیشنهاد برگزاری یک صبحانه با حضور دو رئیس‌جمهوری را داده، که از جانب طرف ایرانی پذیرفته نشده‌ است.

 

با وجود لغو شدن برنامه ناهار، حسن روحانی قرار است 26 آبان ماه (17 نوامبر) در پاریس با همتای فرانسوی‌اش فرانسوا اولاند به مدت دو ساعت در کاخ الیزه دیدار کند.

 

حسن روحانی علاوه بر فرانسوا اولاند با امانوئل ماکرون وزیر اقتصاد و همچنین روسای شرکت‌های بزرگ فرانسوی مثل اورنج (حوزه مخابرات)، توتال(حوزه نفت)، آکورد (حوزه گردشگری و هتل‌داری)… نیز دیدار خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار