آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۴۶۲
با هدف ترویج ازدواج دانشجویی؛

اولین جلسه از سلسله جلسات روابط قبل از ازدواج در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز با هدف ترویج و تقویت پایه‌های ازدواج دانشجویی، اولین جلسه از سلسله جلسات روابط قبل از ازدواج در دانشکده الهیات برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز با هدف ترویج و تقویت پایه های ازدواج دانشجویی، اولین جلسه از سلسله جلسات روابط قبل از ازدواج در دانشکده الهیات برگزار شد.

 

 مسعود باقرپور، دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری اولین جلسه از سلسله جلسات روابط قبل از ازدواج خبر داد.


وی افزود: این برنامه که در دانشکده الهیات برگزار شد مورد توجه جمع زیادی از دانشجویان قرار گرفت؛ به طوری که بخش زیادی از دانشجویان ایستاده برنامه را دنبال کردند.

 

دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان بیان کرد: این برنامه ها که قرار است هر هفته دوشنبه برگزار شود، با حضور حجت الاسلام شریفی پیگیری می شود.

 

در این همایش هم حجت الاسلام شریفی تاکید کرد: شناخت قبل از ازدواج بسیار مهم است و دانشجویان حتما مشاوره های قبل از ازدواج را جدی بگیرند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار