به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عصر امروز تفاهمنامه خدمات سطح یک بیمه روستاییان، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر به علیاکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و محمدجواد کبیر مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران به امضا رسید.
کبیر در حاشیه امضای این تفاهمنامه با اشاره به اینکه سال گذشته 4 درصد از منابع سازمان بیمه سلامت در بخش روستایی و عشایر صرف هزینههای خدمات دهان و دندان شد، اظهار داشت: طرح ارائه خدمات دندانپزشکی ویژه کودکان زیر 14 سال از سال گذشته آغاز شده است.
وی با تأکید بر اینکه این خدمات برای نخستینبار است که از سوی سازمان بیمه سلامت اجرا شده است، بیان داشت: 7 الی 8 نوع خدمت (نخ دندان، سدیم فلوراید، جرمگیری و ترمیم سطحی) از خدماتی است که ارائه میشود.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: امسال نیز بنا داریم خدمات دهان و دندان را در سطح روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر گسترش دهیم که در این زمینه تفاهمنامهای با وزارت بهداشت به امضا رسیده است.
کبیر با بیان اینکه خدمات دندانپزشکی ویژه کودکان زیر 14 سال تحت پوشش بیمهها قرار گرفته است، گفت: در تلاش هستیم خدمات جدیدی را زیر چتر حمایتی بیمهها اضافه کنیم.
وی تصریح کرد: جهت اجرای تفاهمنامه اشاره شده 2 هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده است که البته بخشی از این اعتبارات به ارائه خدمات دهان و دندان اختصاص خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در ادامه با اشاره به رایگان بودن دفترچههای بیمه سلامت، گفت: در تمام کشورها، بیمهشدگان برای بخشی از حق بیمه با دولتها مشارکت میکنند که البته با تلاش دولت تدبیر و امید هماکنون دفترچههای بیمه سلامت به صورت رایگان در اختیار بیمهشدگان قرار گرفته است.
کبیر ادامه داد: طرح بیمه سلامت همگانی یکی از طرحهای معوق دولت تدبیر و امید شناخته میشود که بالغ بر 92.7 درصد از افرادی که زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند کمتر از یک میلیون تومان درآمد دارند.
وی در خصوص همپوشانی بیمه شدگان تأمین اجتماعی با سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: با تلاشهای صورت گرفته هماکنون تمام افراد بیمه شده تنها یک دفترچه دارند ضمن اینکه بنا داریم از آذرماه طرح پزشک خانواده را در شهرهای زیر 50 هزار نفر اجرا کنیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در پایان، خاطرنشان کرد: طبق توافق صورت گرفته بین وزرای رفاه، کشور و بهداشت 300 هزار نفر از اتباع خارجی تحت پوشش بیمه سلامت همگانی قرار گرفتند که البته هزینه آنها از طریق کمیساری به سازمان بیمه سلامت پرداخت میشود.