کد خبر:۴۶۰۲۹۰

ادامه اعتصاب خدمه پروازی لوفت‌هانزا/ لغو ۹۴۱ پرواز، سرگردانی ۱۱۰ هزار مسافر

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان اعلام کرد ادامه اعتصاب خدمه پروازی موجب لغو بیش از ۹۴۱ پرواز این شرکت شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آسوشیتدپرس، شرکت هواپیمایی لوفتهانزا اعلام کرد: در پی اعتصاب خدمه پروازی مجبور شده است تا ۹۴۱ پرواز دیگر را لغو کند که این مساله موجب سرگردانی و زمین گیر شدن ۱۱۰ هزار مسافر شده است.

 

این شرکت در ادامه افزود: با احتساب پروازهای روز جمعه تعداد پروازهای لغو شده این شرکت طی ۷ روز گذشته به بیش از ۴۷۰۰ رسیده و بیش از ۵۰۰ هزار مسافر سرگردان شده اند.

 

علی رغم ادامه اختلال در برنامه پروازها، شرکت لوفتهانزا و اتحادیه کارکنان این شرکت نزدیک به عقد قرارداد جدید نیستند و به نظر می رسد این شرکت طی روزهای آینده نیز با مشکلات و دردسرهای بیشتری روبرو خواهد شد.

 

پس از رای دادگاه در خصوص موافقت با ادامه اعتصاب کارکنان خدمه پروازی شرکت لوفتهانزا، این اعتصاب از روز چهارشنبه بار دیگر ادامه یافته تا به بدترین اعتصاب در تاریخ شرکتهای هواپیمایی آلمان تبدیل شود.

 

اعتصاب جدید کارکنان لوفتهانزا موجب لغو پروازها در فرودگاه های فرانکفورت، مونیخ و دوسلدورف شده است. لوفتهانزا سعی کرد تا با طرح شکایت در یک دادگاه کارگری نسبت به این اعتصاب اعتراض کند ولی دادگاه به نفع کارکنان لوفتهانزا رای داده است.

 

شرکت لوفتهانرا قصد دارد هزینه های خود را کاهش دهد و این مساله با مخالفت اتحادیه کارکنان این شرکت که بیش از ۱۹ هزار عضو دارد، روبرو شده است.

 

بر اساس قانون فعلی کارکنان لوفتهانزا می توانند در سن ۵۵ سالگی بازنشسته شوند و تا رسیدن به وضعیت بازنشستگی کامل در سن ۶۵ سالگی حداکثر ۶۰ درصد حقوق و دستمزد را دریافت کنند. لوفتهانزا قصد دارد این قانون را لغو کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار