به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس مرکز بهداشت غرب دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: بوفه های غیر بهداشتی در مدارس غرب اهواز تعطیل شدند.
وی با اشاره به اهمیت سلامت کودکان و نوجوانان و نقش مدرسه در شکل گیری و تقویت شیوه زندگی سالم در دانش آموزان، گفت: اگر در قبال سلامت دانش آموز، احساس مسوولیت نشود و بوفه مدرسه ای فاقد استاندارد های لازم باشد، به طور قطع، تعطیل خواهد شد.
رئیس مرکز بهداشت غرب دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه از مسوولان آموزش و پرورش ناحیه ۱و ۴ خواست که گزارش جامعی از بوفه های مدارس تحت پوشش، نحوه توزیع غذا در مدارس و وضعیت استقرار فروشندگان دوره گرد در اطراف مدارس تنظیم و به مرکز بهداشت ارسال کنند.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط، از ابتدای سال تحصیلی تا کنون ۲۰۰ مورد بازدید از مدارس تحت پوشش انجام داده اند و هر جا که سلامت دانش آموزی مورد تهدید واقع شود، قاطعانه برخورد خواهند کرد.
سید نعیم موسوی نسب، مسوول بهداشت محیط غرب اهواز، شرایط مواد خوراکی سالم قابل عرضه در بوفه مدارس را انواع خوراکی های بسته بندی شده دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، دارای علامت استاندارد،ذنام و نشانی کارخانه تولید کننده، تاریخ تولید و انقضای معتبر، ترکیبات تشکیل دهنده، پوشش سالم و تمیز و نیز دارای ارزش غذایی برشمرد.
وی همچنین گفت: بوفه های مدارس باید شرایط بهداشتی زیر را دارا باشند: ۱- متصدی بوفه باید کارت بهداشتی و گواهینامه بهداشت عمومی از آموزشگاه های معتبر اصناف را دار باشد، رعایت کامل نکات بهداشت فردی، استفاده از روپوش به رنگ روشن و دستکش یکبار مصرف هنگام عرضه مواد غذایی. مکان بوفه باید در معرض دید و کنترل مسئولان آموزشی مدرسه و در دسترس دانش آموزان قرار داشته باشد، با فاصله مناسب از محل جمع آوری زباله و سرویس های بهداشتی باشد، دارای درب و پنجره سالم مجهز به توری باشد، کف و دیوار بوفه باید قابل شستشو و بدون درز و شکاف باشد، داشتن سطل زباله قابل شتشو و مجهز به کبسه زباله، داشتن پبشخوان و میز کار سالم با روکش قابل شتشو و دسترسی به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی.