کد خبر:۲۰۴۷۳۷
فرماندار مشهد:
نظارت جامع نسبت به استاندارد بودن محیط بوفه مدارس و عرضه محصولات آن باید صورت گیرد
فرماندار مشهد با بیان اهمیت بحث سلامت دانش آموزان در مدارس و نوع تغذیه آنان تاکید کرد: نظارت جامع نسبت به استاندارد بودن محیط بوفه مدارس و عرضه محصولات آن باید صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن موحدیان امروز درجلسه شورای بهداشت شهرستان مشهد در دفتر فرمانداری تصریح کرد: همه مدارس و حتی مدارسی که در طرح مروج سلامت نیستند از نظر بهداشت باید مورد بررسی قرار گیرند و اگر در برخی از مدارس استانداردهای فیزیکی وجود نداشته باشد نسبت به امر آموزش سلامت و ارتقای آن نباید بی تفاوت بود.
وی با بیان اینکه حل شدن تمام مشکلات مربوط به سلامت مدارس در بازه زمانی کوتاه عملی نیست افزود: ما می توانیم با اجرای اقدامات حداقلی گام به گام در مسیر رسیدن به اهداف بالاتر پیش برویم بعنوان مثال اگر نتوانیم در یک روستا پزشک مستقر کنیم می توانیم از خدمات یک بهورز استفاده کنیم و در حقیقت با این اقدام یک گام در جهت پیشبرد اهداف برداریم.
فرماندار مشهد عملی شدن طرح مروج سلامت در مدارس را مستلزم همکاری اداره آموزش و پرورش و مراکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: این سه ارگان طی برگزاری جلساتی باید به یک نگرش واحد در این راستا برسند تا از این طریق کار وارد عرصه عمل شود.
وی نقش مدیران مدرسه در اجرای این طرح را در پرنگ جلوه داد و گفت : فشار و نظارت جامع باید نسبت به استاندارد بودن بوفه ها، تجهیزات آن و نیز عرضه محصولات غذایی سالم صورت بگیرد و نقش مدیر در این راستا بسیار مهم است و این نگرش در مدیران که در فلان دکه مواد غذایی مثل کالباس و سوسیس و پفک عرضه می شود پس هیچ اشکالی ندارد در بوفه های مدارس این مواد عرضه شود باید از بین برود.
موحدیان از تقدیر 50 نفر از مدیرانی که در بحث سلامت و بهداشت مدارس همکاری می کننددر سال آینده خبر داد.
وی در ادامه در خصوص تولیدات لبنی و بحث بهداشت آن بیان داشت: در مراکزی که محصولات لبنی تولید می شود فروش آن نیز در همان مکان باید انجام شود مگر اینکه تمام ضوابظ و استانداردهای وزارت بهداشت را در این خصوص رعایت کند.
وی در ادامه در این زمینه افزود: مردم باید توجیه شوند که تغذیه آنها با توجه به وضع جسمیشان تابع سیاست های سلامت باشد.
فرماندار مشهد با توجه به اینکه نان یک محصول پر مصرفی است و کیفیت بالا در تولید آن حائز اهمیت است بیان داشت: نانوایان باید توجیه اقتصادی شوند و نباید به هر نانوایی با داشتن یک مدرک از فنی حرفه ای مجوز داد چرا که این کمک به اشتغال زایی نیست.
وی در پایان گفت : چنانچه نان لواش به دلیل ماهیت آن در تولید نیاز به جوش شیرین دارد وزارت بهداشت باید متوقف کردن آن را در مصوبات خود قرار دهد.
در ادامه اسفندیاری کارشناس سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش مشهد کمبود مربی بهداشت و نیز کمبود اعتبارات در بحث زیر ساختها را از مشکلات اصلی در اجرای طرح مروج سلامت در مدارس برشمرد و گفت: هر مدرسه ای که بعنوان یک مدرسه مروج سلامت انتخاب می شود باید یک مربی بهداشت داشته باشد.
وی تاکید کرد : جهت سلامت جسمی دانش آموزان نیز بایستی برای کلیه مدارس یک مربی تربیت بدنی در نظر گرفته شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.