کد خبر:۴۶۰۷۴۹
حاشیه‌ای بر شب خونین پاریس؛

بازگشت «فرزند شوم» به خانه/ مجاهدانی که نگذاشتند استادیوم آزادی «استادوفرانس» شود!

اتحاد شوم تروریسم و سیاست، که زاییده‌ ذهن الکُلی نوادگان ماکیاولی بود، امروز پاچه‌گیر غرب شده است. جماعت «وحشی‌صفتِ عقل‌رمیده‌ای» که غربی‌ها برای به هم ریختن نظم غرب آسیا به جان مردم انداخته بودند، امروز گریبان سرزمین‌شان را گرفته است.

گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو‌ _محمد آزادی، «برخی کشورهای منطقه اکنون با کمک به گروه‌های تکفیری، از کشتار و جنایات آنها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت می‌کنند، اما در آینده نه‌چندان دور این گروه‌ها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و در نهایت مجبور خواهند بود با هزینه زیاد، آنها را از بین ببرند» (رهبری معظم انقلاب،‌۱۲ خرداد ۹۳، در دیدار با امیر کویت)

 

آن آینده‌ی نه چندان دور از راه رسیده است! «داعش» فرزند اتحاد شوم تروریسم و سیاست، که زاییده‌ی ذهن الکُلی نوادگان ماکیاولی بود، امروز پاچه‌گیر جهان غرب شده است. جماعت «وحشی‌صفتِ عقل‌رمیده‌ای» که غربی‌ها برای به هم ریختن نظم غرب آسیا به جان مردم انداخته بودند، امروز گریبان خود و مردم سرزمین‌شان را گرفته است. غربی‌ها باد کاشتند، و حالا ارزانی‌شان باد توفانی که درو می‌کنند!

 

شاید آن روزها که هیلاری کلینتون وزیر خارجه‌ی سابق امریکا؛ آن‌چنان که در خاطراتش می‌گوید برای توجیه مقامات کشورهای مختلف درباره‌ی اختراع داعش، به ۱۱۲ کشور جهان سفر می‌کرد، در مخلیه‌اش تصویر روشنی از آخر و عاقبت تروریسم‌پروری و آنارشیسمی که نقشه‌ی شوم امریکایی‌ها می‌توانست به جان مردم بی گناه بیاندازد، نداشت.

 

هیلاری کلینتون در کتاب خاطراتش (انتخاب‌های سخت) می‌نویسد: «ما در جنگ عراق، سوریه و لیبی شرکت کردیم و همه چیز خوب بود، اما به یک‌باره انقلاب سی‌اُم ژوئن در مصر علیه دولت اخوان المسلمین رخ داد و همه چیز در مدت هفتاد و دو ساعت تغییر کرد. ما با اخوان در مصر توافق کرده بودیم داعش در «سینا» تشکیل شود. قرار بود بخشی از سینا به حماس و بخش دیگر آن به اسرائیل واگذار شود و حلایب و شلاتین به سودان ملحق شود و دولت مصر مرزها با لیبی را در منطقه السلوم باز کند.»

 

 

هم‌چنان که وزیر خارجه سابق ایالات متحده هم می‌نویسد، امریکایی‌ها بعد از ناکامی‌های ناگواری که از دخالت مستقیم نظامی در منطقه تحصیل کردند، سرشکسته و نومید، کوشیدند تا با بازنگری در سیاست‌های راهبردی خود در قبال منطقه، امورات مرتبط با آن‌را به متحدین و تروریستهای مزدور واگذار کنند. به این ترتیب به ماجراجویی و جهان‌گشایی در شرق دور و در قلمروهای چین مشغول شوند. از همان نخستین روزهای شروع جنگ‌های نیابتی، ایران و دیگر دلسوزان بشریت، نسبت به جهان‌گیر شدن شعله‌های آتشی که یانکی‌ها در سوریه افروخته بودند، هشدار دادند، هرچند آن‌ها حتی گوش بدهکاری نداشتند که پذیرای نصایح مشفقانه‌ی ایران و رهبری معظم انقلاب باشد.

 

عواقب آتش‌بازی‌ای که غربی‌ها به سرکردگی ایالات متحده برای ارضای ماجراجویی‌هایشان در منطقه به راه انداخته بودند، از ابتدا روشن بود. ناظرین سیاسی معتقد بودند آنارشیسم فزاینده ای که آن‌ها با راه اندازی گروه‌های ریز و درشت تروریستی از قبیل داعش به این منطقه تزریق می‌کنند، روزی گریبان‌گیر آن‌ها در قلب اروپا خواهد شد. کمتر کسی در این که حوادث تروریستی روزهای اخیر در خیابان‌های پاریس میوه‌ی سیاست‌های غلط غربی‌ها است، تردید می‌کند. وقتی آنها مرزهای خود را برای آمد و شد تروریست‌ها ‌گشوده بودند و پیدا و پنهان از ایشان حمایت‌های لجستیک و تسلیحاتی می‌کردند، می‌باید روزهایی را تصور می‌کردند که همین تفنگ به دست‌ها قلب شهروندان خودشان در اروپا را هدف قرار دهند. تروریسمی که غرب آن‌را به مثابه چاقوی تیزی برای پیشبرد نقشه‌های شوم خود در منطقه پروریده بود، دسته‌ی خود را بُرید!  

 

با این همه جمهوری اسلامی ایران با درک راهبردی از خطر بالقوه‌ای که این تروریست‌ها می‌توانستند برای امنیت منطقه و مرزهای کشور ایجاد کنند، از همان ابتدا با تجهیز و حمایت غرب از آن‌ها سر ناسازگاری گذاشت و بارها به ایشان نسبت به عواقب این دست رفتارهای غیرمسؤلانه هشدار داد. کارشناسان معتقدند اگر مجاهدت‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در رأس آن‌ها سردار سرلشگر پاسدار قاسم سلیمانی نبود، احتمالاً این روزها و به جای استادوفرانس پاریس، استادیوم آزادی جولان‌گاه تروریست‌ها بود. اینکه امروز هنردوستان و دانشجویان کشور با خاطری آسوده به ایرانشهر می‌روند و ایمن از فاجعه‌ای که در «باتاکلان» افتاد به تماشای تئاتر دلخواه خود می‌پردازند، ناشی از همین جان‌فشانی‌ها است.

 

 

سلمان و اباذرانی که علیرغم تمام حرف‌ها و اتهاماتی که از سوی برخی جریانات مغرض سیاسی متوجه آنان بود، هوشمندانه و بی مدعا به جنگ با تروریست ها در سرزمین شام رفته و آنان را هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای ایران اسلامی نگاه داشتند. امروز افکار عمومی به خوبی درک کرده که امنیت مرزهای ما، امنیت استادیوم‌ها و تماشاخانه‌های این سرزمین؛ ثمره‌ی همین مبارزات خاموش و البته درک صحیح و تحلیل و تصمیم راهبردی‌ای بوده که نظام جمهوری اسلامی به نحو هوشمندانه‌ای اتخاذ کرده است.

 

 

غرب سردرگم است. از سویی متحدین راهبردی ایالات متحده در غرب آسیا ناتوان از مدیریت اوضاع، عملاً قافیه‌ی نظم نوین منطقه را به ایران و محور مقاومت واگزار کردند، و از سوی دیگر تروریست‌های دست‌پروده شان، افسار گسیخته و بی‌پروا تفنگ خود را به قلب اروپا نشانه رفته‌اند. شکست و سرگردانی تمام دستاورد یانکی ها از ارزیابی‌های راهبردی تازه ای بود که با روی کار آمدن دموکرات‌ها در منطقه پیش گرفتند. ایالات متحده امروز در حالی غرب آسیا را از دست رفته می‌بیند، که در جهانجویی در شرق دور هم اساساً ناکام مانده است. چاهی که آنها برای مردم منطقه حفر کرده بودند، می‌رود تا هم‌پیمانان‌شان را در خود فرو برد.     

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
United States of America
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵
باریکلا به بچه های سپاه قدس.بخصوص سرلشکر سلیمانی و سرلشکر جعفری فرمانده کل.منتظر امر ولی هستیم تا ما هم بتونیم کنار رفقا با این کثافتها مبارزه کنیم.
16
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
نیکولو ماکیاولی که بنیاد این نظریه خود را پیرامون روش و هدف در سیاست قرار داده، در کتاب خود شهریار، هدف عمل سیاسی را دستیابی به قدرت می‌داند و بنابراین، آن را محدود به هیچ حکم اخلاقی نمی‌داند و در نتیجه به کار بردن هر وسیله‌ای را در سیاست برای پیشبرد اهداف مجاز می‌شمارد و بدین گونه سیاست را به کلی از اخلاق جدا می‌داند.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
یه سوال ذهنمو درگیر کرده که دوست دارم نظر سایرین رو هم در موردش بدونم:
چراباید گروه یا اشخاصی که تحت حمایت تسلیحاتی ، مادی و... کشورهایی چون فرانسه اند و برای رسیدن به اهداف پلیدشان همچنان نیازمند حمایت این کشورها،در کشورهای حامیشان اقدامات تروریستی انجام می دهند در حالی که با این کار عملا این حمایتها از آنها سلب خواهد شد؟؟؟
6
1
بت شکن
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸
به نظر من این برنامه ی پاریس شبیه 11 سپتامبر است. آن زمان تاریخ مصرف القاعده تمام شده بود و الان تاریخ مصرف داعش.
از نظر هالیوودی بودن هر دو جریان شبیه هم است و بمب خبری ست.
آن زمان هم یک پاسپورت افغانی و عراقی پیدا شد و الان هم یک پاسپورت سوری.
اسرائیل در حال نابودی به یک جنگ و خونریزی بزرگ احتیاج دارد.
داعش کاملا تحت فرمان اسرائیل عمل میکند و کاری برخلاف خواست صهیونیستها انجام نمیدهد.
همان طور که ترور شارلی ابدو برنامه ی صهیونیست ها بود
ایمان
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
سادهاست، دستور از خود غرب صادر شده، دیدند نمیتوانند باهیچ توجیهی دوباره لشگر اعزام کنند به غرب ، اومدند و این بلوا رو راه انداختند، یک سوال، مگر رئیس جمهور فرانسه باخبر نشد بیرون از ورزشگاه بمب گذاری شده؟ پس چرا با هلیکپتر منطقه را ترک نکرد، به نظرت نمیاد، کاملا از اوضاع خبر داشت و میدونست دیگه بمبی منفجر نخواهد شد جلوی درب؟؟؟ و تنها دلیل این کار شنوندن صدای انفجار به افکار عمومی دنیا وسط بازی بود... و از اون جالب تر اینکه برای یه بازی دوستانه برای چی اومده بود ورزشگاه؟؟؟ معمولا برای بازی رسمی مقامات رسمی میان، اونم تو شرایطی که ترافیک دیدار های دیپلوماتیکه تو اروپا!!!
omid
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
چون باید بهانه ای برای لشکرکشی به سوریه پیدا کنند . بعد از 11 سپتامبر امریکا با فریب مردم به عراق و افغانستان حمله کرد
بیسواد
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۵
نظر آقای زارعی کارشناس ارشد مسائل بین الملل رو میپسندم(کدخبر460811)بطور خلاصه ایشون معتقده در حوادث که دارای ماهیت امنیتی دارن و بازتاب گسترده ای هم پیدا می کنن و آرام آرام به یک جریان سیاسی تبدیل می شن، معمولا سرویس های اطلاعاتی و امنیتی به عنوان متهم ماجرا مطرح هستن. چرا که حادثه ای با این ابعاد تبلیغاتی و کشته شدن همه عاملین حادثه و راه افتادن یک موج سیاسی در کل دنیا در جهت اعلام همبستگی با دولت فرانسه؛ این گمانه زنی و شک وجود داره که این اقدام تروریستی در یک قالب و چارچوب برنامه ریزی شده اتفاق افتاده باشه و مطلب دوم اینکه در مقابله با داعش اساسا فرانسه نقش خاصی نداشته که حال بخواد در معرض این حملات قرار بگیره. حتی ارتباط چندانی هم با بحران سوریه نداره. پس بیشتر ذهم به این سمت میره که:...
مجتبی
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۵
به دو دلیل:
1. یا این یه نقشه از قبل طراحی شده که صحنه سازی کنن و بگن فرانسه در خطر و داعش باید به صورت کامل نابود شه حمله کنن به سوریه
2. یا اینکه اینا دیگه مغز ندارن و فقط و فقط میخوان بکشن
دوستان اگه نظر دیگه ای دارن لطفا مطرح کنند
بیسواد
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱
ادامه:
در سطح کشورهای اروپا فرانسه بیشتر از هر کشور دیگه ای با گسترش اسلام مواجه شده. امروز فرانسه بزرگترین اقلیت مسلمان در اروپارو داره و از طرفی مسلمانان بزرگترین اقلیت این کشورن و اتفاقا یک وضعیت اپوزسیونی دارن و به هر حال ناراضی بودن مسلمانان در فرانسه یک موضوع شناخته شده است.
در واقع فرانسه خودش رو در معرض یک وضعیت جمعیتی می بینه که ممکنه براساس پیش بینی ها، ظرف 40-50 سال آینده ترکیب جمعیتش به سمت مسلمانان سنگینی کنه. این چیزیه که برای آن آمار، ارقام و مستندات و اظهارات مقامات فرانسوی وجود داره. من فکر می کنم این اقدامات که در پاریس رخ داد فارغ از اینکه چه کسی فاعل اون باشه در واقع یک نوع مقدمه ای برای سخت گیری بیشتر، ناامن کردن محیط زندگی و در نهایت کوچاندن مسلمانان باشه.
Hossein Hashemi
United States of America
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷
arzooye salamati hazrate agha va sardarane delavare iran ra daram
7
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰
چشم کسانی که نمی توانند سلمان ها و اباذرها را ببینند کور شود انشاءالله
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار