ضرورت ارائه طرح حق مالكيت فكري به مجلس شوراي اسلامي
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اشعري در افتتاحيه دومين نمايشگاه تخصصي كتاب دانشگاهي در مركز آفرينش هاي فرهنگي- هنري حجاب اظهار داشت: اگر حق مالكيت فكري رعايت نشود، علاوه بر لطمه هاي اخلاقي در جامعه داخلي و بين المللي، از نظر اقتصادي هم لطمات زيادي را به كشور وارد مي كند.
وي افزود: از سال گذشته ترجمه هاي بدون مجوز را در كتابخانه ملي ثبت نمي کنيم تا بتوانيم مالكيت فكري را در كشور نهادينه كنيم.
رئيس كتابخانه ملي بيان داشت: بايد كارگروه مشتركي بين مجلس شوراي اسلامي، وزارت ارشاد و ناشران تشكيل شود تا طرحي را در خصوص حق مالكيت فكري براي تصويب به مجلس شوراي اسلامي ارائه کنند.
اشعري تاكيد كرد: برپايي نمايشگاه كتاب دانشگاهي كمك قابل توجهي در بروز رساني كتابخانه ها كرده است.
وي در پايان گفت: تجربه چند ساله نشان داده است كه اين نمايشگاه علاوه بر فوايد علمي، در توسعه عمومي كتابخواني نيز موثر بوده است.
لازم به ذكر است، دومين نمايشگاه تخصصي كتاب دانشگاهي از 9 تا 15 آبان ماه در مركز آفرينش هاي فرهنگي - هنري حجاب پذيراي علاقه مندان است./انتهاي پيام/