آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۲۸۸
جشنواره کتاب سال دانشجویی؛

تقوی:۵۹۴ اثر در این جشنواره به رقابت پرداختند/تعداد آثار تالیفی کاهش یافته است و این یعنی زنگ خطر

دبیر جشنواره بیست و دومین دوره کتاب سال دانشجویی گفت: در این تعداد آثار طی ۲۲ سال گذشته در این جشنواره با ۵۹۴ اثر به جشنواره امسال تعلق گرفت و بیشترین آثار با حدود ۳۰۰ اثر مربوط به شاخه علوم انسانی می شد و به ترتیب رتبه دوم و سوم مربوط به شاخه فنی مهندسی و پزشکی و دامپزشکی می شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تقوی، سرپرست سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و دبیر جشنواره کتاب سال دانشجویی در ادامه مراسم اختتامیه بیست و دومین دوره این جشنواره به ارائه گزارشی از روند اجرایی این جشنواره پرداخت و گفت: این جشنواره به دو شاخه اصلی که تقسیم می‌شد که در شاخه اول شش گروه علوم پایه، کشاورزی، هنر و معماری، فنی مهندسی، دامپزشکی و پزشکی و علوم انسانی آثار خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کرده است همچنین در شاخه ویژه تلاش شد تا با توجه به شعار سال که از سوی رهبری با نام دولت و ملت همدلی و هم زبانی معرفی شد و همچنین مسئله اشتغال و کارآفرینی گنجانده شود که آثار ارسال شده بر روی این موضوعات توجه ویژه‌ای داشته باشند. البته یکی از بخش‌های ویژه و متفاوت این دوره از جشنواره کتاب سال دانشجویی تقدیر از دانشجویان فارسی نویس خواهد بود یعنی دانشجویانی که خارج از کشور علاقه‌مند هستند مطالعات و آثار خود را به زبان فارسی چاپ کنند. به همین خاطر سعی شده است در این دوره نگاه بسیار ویژه‌ای به بخش دانشجویان خارجی فارسی نویس شود.

 


تقوی ادامه داد: همچنین قرار است در انتهای مراسم امروز برای اولین بار جوان‌ترین معلم معرفی شود و همچنین از ناشران بر‌تر آثار دانشجویی که پناهی هستند برای این قشر بی‌پناه تقدیر به عمل آید.

 


سرپرست سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در خصوص رشد کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره امسال نیز گفت: در این تعداد آثار طی ۲۲ سال گذشته در این جشنواره با ۵۹۴ اثر به جشنواره امسال تعلق گرفت و بیشترین آثار با حدود ۳۰۰ اثر مربوط به شاخه علوم انسانی می‌شد و به ترتیب رتبه دوم و سوم مربوط به شاخه فنی مهندسی و پزشکی و دامپزشکی می‌شود.

 


دبیر جشنواره بیست و دومین دوره کتاب سال دانشجویی با اشاره به اینکه در این دوره تعداد آثار تالیفی کمتر از آثار ترجمه شده بود خاطرنشان کرد: بالا بودن آمار آثار ترجمه شده و به نسبت آن پایین بودن آثار تالیفی می‌تواند زنگ خطری باشد برای اینکه بفهمیم در حوزه تالیف دچار رشد کاهش شده‌ایم.

 


وی همچنین در ادامه سخنانش به تفکیک دانشگاه‌ها براساس آثار ارسالی آن‌ها پرداخت و افزود: ۸۲ درصد شرکت کنندگان از دانشگاه‌های دولتی، ۱۷ درصد غیر دولتی و یک درصد آثار نیز به دانشجویان خارج از کشور تعلق دارد که از این تعداد به تفکیک جنسیت ۷۷ درصد شرکت کنندگان دانشجویان دختر و ۲۳ درصد دانشجویان پسر هستند. همچنین قرار است از کتاب‌های برگزیده تالیفی ترجمه‌ای مولف پرکار و کتاب دانشجویان فارسی نویس در انتهای این اختتامیه تقدیر به عمل آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار