آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۶۹۸
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد:

فرهنگ مطالعه کردن کتاب از دوران کودکی و با توصیه خانواده نهادینه شود

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: باید فرهنگ مطالعه کردن کتاب از دوران کودکی و با توصیه خانواده نهادینه شود تا همه افراد و اقشار، مطالعه برایشان شیرین شود و زمینه رشد، بصیرت و توسعه علمی و گسترش آگاهی‌های مورد نیاز دینی و دنیایی فراهم شود.

به گزارش خبرنگاز خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام صادقی نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد امروز در بازدید از کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گفت: کتابخانه‌ها باغ و بوستان و تفریح گاه دانشمندان است.

 

وی  ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت رقیه (س) و گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، افزود: کتابخانه‌ها باغ و بوستان و تفریح گاه دانشمندان است و انسان باید قدر کتاب و مطالعه را بداند چون اگر شیرینی مطالعه را درک کند، لذت بخش ترین کارها برای او مطالعه می‌شود.

 

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: مقام معظم رهبری که خودشان هم از کتاب شناسان بزرگ قرن حاضرند و هم اکنون هم از کتاب خوان‌های پر مطالعه و صاحب نظر هستند، ضمن گلایه از کم توجهی برخی افراد جامعه به مطالعه فرمودند: بدترین و پر خسارت ترین تنبلی در خواندن کتاب است؛ برخی بهانه می‌آورند که وقت نداریم، ولی اگر ما درست از وقتمان استفاده کنیم به مطالعه هم خواهیم رسید. مثلا رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: من کتاب چند جلدی نگاهی به تاریخ جهان را قبل از انقلاب در سفرهایی که با اتوبوس به تهران داشتم مطالعه کردم در هر سفر یک جلد را بر می‌داشتم و مطالعه می‌کردم.

 

حجت الاسلام صادقی نسب در ادامه گفت: باید فرهنگ مطالعه کردن کتاب از دوران کودکی و با توصیه خانواده نهادینه شود تا همه افراد و اقشار، مطالعه برایشان شیرین شود و زمینه رشد، بصیرت و توسعه علمی و گسترش آگاهی‌های مورد نیاز دینی و دنیایی فراهم شود.

 

وی خاطرنشان کرد: کتاب از جهات علمی، تغذیه و غذای روح انسان و از لحاظ مذهبی، راهنمای اوست و وسیله خوبی برای پر کردن اوقات فراغت می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار