به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، از سوی کانون ریحانه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، در راستای افزایش آگاهی و عمق بخشی به اطلاعات و مبانی دانشجویان و رفع شبهات آنها در زمینه جایگاه زن و خانواده در اسلام، کارگاهی با حضور مرتضی علم خواه، مدرس دانشگاه امام صادق(ع) صبح امروز با حضور اعضای این کانون برگزار شد.
مرتضی علم خواه، مدرس دانشگاه امام صادق (ع) در این کارگاه گفت: یکی از عالی ترین برنامه های اسلام که این دین را سرآمد تمام ادیان قرار داده است، از بین بردن تمام بی عدالتی نسبت به زن بوده است.
وی به سخنی از شهید مطهری اشاره کرد که گفت: اسلام هیچ گونه مانعی برای بروز استعدادهای انسانی زن به وجود نیاورده است، بلکه کاری کرده که اگر این برنامه ها دور از افراط و تفریط اجرا شود، هم روحیه ها سالم می ماند، هم روابط خانواده ها صمیمی تر و جدی تر می شود و هم محیط اجتماع برای فعالیت صحیح مرد و زن آماده تر می شود.
علم خواه افزود: خانواده مؤثرترین عامل انتقال فرهنگ و رکن بنیادی جامعه است انسانها در خانواده به هویت و رشد شخصیتی دست مییابند و در خانوادههای سالم و رشید به تکامل معنوی و اخلاقی نائل میشوند.
وی ادامه داد: خانواده عامل کمالبخشی، سکونت، آرامش و بالندگی به اعضای خویش است که در تحولات اساسی جوامع نقش عمدهای ایفا میکند.
علم خواه تصریح کرد: خانواده تنها نظام اجتماعي است که در جوامع مذهبي و غيرمذهبي پذيرفته شده و داراي نقش، پايگاه و منزلت خاص و ويژه مي باشد.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: نقش موثر در ايجاد تمدن، انتقال مواريث، رشد و شکوفايي جامعه بشري از خانواده نشات مي گيرد و سنتها، عقايد و آداب و ويژگي فردي و اجتماعي از طريق خانواده به نسل جديد منتقل مي شود.