ملت ايران محكم‌تر از ادوار گذشته در راهپيمايي 13 آبان شركت مي‌كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۲۱۴
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس:

ملت ايران محكم‌تر از ادوار گذشته در راهپيمايي 13 آبان شركت مي‌كنند

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به برخي حركات مخالفان نظام جهت مخدوش كردن راهپيمايي مردم ايران در روز 13 آبان گفت: به طور قطع ملت محكم‌تر از ادوار گذشته در راهپيمايي 13 آبان شركت خواهند كرد.

محمود احمدي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه 13 آبان به دليل حوادثي كه در آن روز اتفاق افتاده روز تاريخي است، گفت: دستگيري امام (ره) به شهادت رسيدن تعداد زيادي از دانشجويان و تسخير لانه جاسوسي، همگي اهميت اين روز را نشان مي‌دهد.

وي اظهار داشت: همه مردم غيرتمند ايران امسال بايد باشكوه‌تر از گذشته در صحنه حضور داشته باشند؛ چرا كه حضور ملت ايران به منزله اين است كه آنان هيچ گاه در برابر دشمنان نظام جمهوري اسلامي كوتاه نمي‌آيند.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس به ضرورت حضور پرشور مسئولان در راهپيمايي 13 آبان اشاره و خاطرنشان كرد: مردم و مسئولان متعهد ايران بايد بدانند تا زماني كه ما از فرهنگ عاشورايي خود دست برنداشته‌ايم، آمريكا همواره از راه‌هاي مختلف سعي خواهد كرد به نظام ما آسيب برساند.

احمدي به توطئه دشمنان اشاره و با بيان اين مطلب كه آمريكا با همكاري عوامل داخلي خود قصد ايجاد فتنه و انقلاب مخملي را دارد، گفت: به لطف خدا با پيروي ملت از ولي فقيه، فتنه آنان خنثي شده و خواهد شد.

نماينده شازند به خسارات مالي و معنوي وارد شده به مردم پس از انتخابات اشاره كرد و گفت: آمريكا همچنان نهايت تلاش خود را مي‌كند تا توجه ملت ايران را از دشمني با خود به ديگر كشورها منحرف كند.

وي با بيان اين مطلب كه دشمن شماره يك ملت ايران، آمريكا است، گفت: همه تلاش هاي صورت گرفته در سال‌هاي گذشته و به ويژه پس از انتخابات جهت منحرف كردن ملت است، دشمني با آمريكا آب در هاون كوبيدني بيش نيست چرا كه ملت ايران بنا بر توسعه بنيان‌گذار كبير انقلاب دشمن اصلي خود را آمريكا مي‌دانست.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به برخي حركات جهت مخدوش كردن حركت مردم در روز 13 آبان گفت: متاسفانه عده‌اي در داخل كشور سر در آخور بيگانه دارند؛ اما بايد بدانند همان طور كه اربابانشان شكست خوردند ،تلاش آنان نيز بي‌نتيجه خواهد ماند.

احمدي در پايان گفت: ما مطمئن هستيم كه ملت ايران به قدري غيرتمند است كه محكم‌تر از ادوار گذشته در راهپيمايي روز 13 آبان شركت مي‌كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار