آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۲۴۸۷

لاریجانی جایگزین رضایی نمی‌شود

رئیس کمیته سیاسی جبهه ایستادگی گفت: موضوع جایگزینی علی لاریجانی به جای محسن رضایی در جبهه ایستادگی صحت ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین کنعانی مقدم رئیس کمیته سیاسی جبهه ایستادگی درباره آخرین فعالیت های تشکل متبوعش برای ورود به انتخابات اظهار داشت: در حال حاضر جلسات جبهه ایستادگی به صورت مرتب برگزار می شود و ما درباره گروه‌ها و جریان‌هایی که با جبهه همگرایی و همسویی دارند، در حال بحث و بررسی هستیم.
 

وی افزود: زمانیکه تقسیم بندی در مورد احزاب و گروه های همسو با جبهه ایستادگی به نتیجه برسد، بحث دادن لیست مشترک با سایر گروه ها تعیین تکلیف می‌شود.
 

رئیس کمیته سیاسی جبهه ایستادگی در پاسخ به این پرسش که با توجه به جدایی محسن رضایی از جبهه، گفته می شود قرار است آقای لاریجانی جایگزین وی شود، این خبر صحت دارد، گفت: خیر؛ این ها شایعه است و صحت ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار