کد خبر:۴۶۲۹۹۹
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان بم: 

جامعه‎ای که فرهنگ و تفکر بسیجی دارد هیچ‎گاه دچار انحراف و تأثیرپذیری از دشمنان نمی‌شود

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان بم گفت: جامعه‎ای که فرهنگ و تفکر بسیجی دارد، هیچ‎گاه دچار انحراف و تأثیرپذیری از تبلیغات سوء و اقدامات خصمانه دشمنان نمی‌شود. 

غلامرضا سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرمان، در رابطه با برنامه‌های بسیج دانشجویی شهرستان بم در هفت ی بسیج، گفت: برگزاری مراسم «سالروز تاسیس بسیج دانشجویی» در دوم آذرماه و برگزاری نشست «استکبار ستیزی» در سوم آذرماه در تالار غدیر دانشکده فنی از مهم‎‌ترین برنامه‎های هفته بسیج در بم هستند. 


وی بیان داشت: برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه‌ها و خوابگاههای دانشجویی، برگزاری همایش کوهپیمایی، دیدار با خانواده شهدای دانشجو، غبارروبی گلزار شهدا در هفته بسیج، حضور حلقه‎های صالحین در نماز جمعه از دیگر برنامه‌های این هفته در شهرستان بم خواهد بود. 


سلیمانی در ادامه بیان کرد: برپایی نمایشگاه استکبار ستیزی در دانشگاه علوم پزشکی، چاپ و انتشار نشریات دانشجویی با محوریت دشمن‌شناسی و استکبار ستیزی، دیدار بسیجیان با ائمه جمعه، مراسم تجلیل از بسیجیان نمونه برنامه‌های بسیج دانشجویی بم نیز در این هفته برگزار خواهند شد. 


وی با بیان اینکه جامعه‎ای که فرهنگ و تفکر بسیجی دارد، هیچ‎گاه دچار انحراف و تأثیرپذیری از تبلیغات سوء و اقدامات خصمانه دشمنان نمی‌شود، تصریح کرد: امروز دشمن به دنبال نفوذ سیاسی و فرهنگی در کشور است و در مرحله نخست دولتمردان ما باید راه نفوذ دشمن را سد کنند و مراقب باشند که پازل دشمن را کامل نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار