آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۲۹۲
فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند:

تنها امید دولت تدبیر و امید، برجام است

فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به اضهارات آیت الله آملی لاریجانی مبنی براینکه «برجام افتخار ملی نیست»،گفت :عده ای از دولتمردان وحامیان آن ها تلاش می کنند برجام را افتخار ملی نشان دهند زیرا که دولت تنها امیدش همین برجام است.

داوود اعرابی،فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند گفت:به تازگی شاهد این بودیم که در سازمان ملل قطعنامه جدیدی بر علیه ایران با عنوان نقض حقوق بشر تصویب شد که مطابق معمول آمریکا و اسرائیل به آن رای دادند .حال باید حقوقدانان بنشینند و بررسی کنند که آیا اینها شروعی برای نقض برجام نیست؟زیرا اگرکسی غیر حقوقدانان در این مورد نظر بدهد ممکن است از جای معدود تغذیه شده باشد!


وی با بیان اینکه متاسفانه عده ای از افراد هستند که متن برجام را کامل بررسی نکرده اند و از طرفی در مورد برجام نظر می دهند، اظهار داشت: مواردی مشاهده شده است که فردی برای حمایت از برجام به مناظره پرداخته است در حالی که بیان کرده است متن برجام را نخوانده است این تناقضات باعث می شود یک سری مطالب نامربوط و کارشناسی نشده ارائه شود که مناسب نیستند.

 

فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند افزود: در کنار اینها برخی تلاش دارند که مردم نیز از آنچه در برجام هست مطلع نشوند و این خود یک آسیب بزرگ است.

 

اعرابی با اشاره به اظهارات ایت الله آملی لاریجانی مبنی براینکه «برجام افتخار ملی نیست»،گفت: عده ای از دولت‌مردان وحامیان آن ها تلاش می کنند برجام را افتخار ملی نشان دهند زیرا که دولت تنها امیدش همین برجام است و برای عملی کردن آن هرکاری انجام می‌دهند و نسبت به هر چیزی چشم پوشی می کند، چه با توقیف رسانه های طیف مقابل باشد و یا برخورد تند با منتقدان خود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
یکه بیاد بگه که آخه کجای این کشور آمریکا نقض حقوق بشر نمیشه؟آمریکایی که کشتن انسان ها را نقض حقوق بشر نمیدونه اما بر خورد با بی حجابی در ایران رو نقض حقوق بشر میدونه......
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار