آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۴۴۱
رسالت بسیج دانشجویی در دهه چهارم انقلاب-۲؛

نیاکان؛ فلسفه تشکیل بسیج دانشجویی، جلوگیری از نفوذ ایادی استکبار است

دبیر کانون بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی فارس گفت: با رجوع به متن پیام امام (ره) اساسا می‌بینیم که فلسفه تشکیل بسیج دانشجو و طلبه جلوگیری از نفوذ ایادی استکبار است.

حسین نیاکان، دبیر کانون بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی فارس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، پیرامون فرا رسیدن هفته بسیج گفت: بسیج شجره طیبه ای است که ریشه آن در اسلام ناب و گفتمان اصیل انقلاب اسلامی است و به حول قوه الهی تا این ریشه مستحکم و این درخت تناور پا برجا باشد، انقلاب اسلامی از تهدیدها و خطرها محفوظ است.

 

وی افزود: در پیام تاریخی امام (ره) به مناسبت تشکیل بسیج دانشجو و طلبه به وضوح تصریح شده است که ایادی استکبار چه در جنگ و چه در صلح دست از کینه ورزی و دشمنی بر نخواهند داشت؛ چرا که در نهاد و سرشت استکبار کینه ورزی نسبت به حق و حقیقت وجود دارد و در اصل موجودیت استکبار به وابسطه دشمنی با حق است.

 

دبیر کانون بررسی تحلیل بسیج دانشجویی فارس در ادامه بیان داشت: بنابراین وی برای جلوگیری از فتنه گری ها لازم دانستند که شجره طیبه بسیج در سطح گسترده تشکیل شده و همواره آماده دفاع از انقلاب اسلامی در همه میدان ها باشد.

 

نیاکان با اشاره به پیام تاریخی امام (ره) در خصوص تشکیل بسیج دانشجو و طلبه بیان داشت: این پیام نشان از عمق بصیرت آن بزرگ مرد تاریخ است که از همان اوایل انقلاب خطر نفوذ را گوشزد کردند و ما با رجوع به متن پیام امام (ره) اساسا می‌بینیم که  فلسفه تشکیل بسیج دانشجو و طلبه جلوگیری از نفوذ ایادی استکبار است.

 

وی افزود: از همین جهت امروز نیز که با توجه به شرایط، خطر نفوذ بیش از هر زمانی وجود دارد؛ این بسیجیان و خصوصا دانشجویان بسیجی هستند که باید برای جلوگیری از نفوذ و فتنه گری دشمن بیدار و آماده باشند.


دبیر کانون بررسی تحلیل بسیج دانشجویی فارس گفت: بالا بردن بصیرت و همچنین آگاه سازی دانشگاه و جامعه به وسیله تبیین و تحلیل مسئله حساس نفوذ، امروز از مهم ترین وظایف بسیج دانشجویی است که باید به آن اهتمام داشت تا بتوان از وقوع آن جلوگیری کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار