کد خبر:۴۶۳۶۰۴
سرپرست دانشگاه مازندران:

جلوی انحراف دانشگاه از اهداف علمی‌اش می‌ایستم/ امروز جبهه جنگ واقعی در دانشگاه‌هاست

سرپرست دانشگاه مازندران گفت: مطمئن باشيد چنانچه دانشگاه از هدفش منحرف شود برايم قابل تحمل نخواهد بود و من خود جلوي انحرافش خواهم ايستاد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، سيدخلاق ميرنيا عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته بسیج به چگونگي و علل تشكيل بسيج به فرمان حضرت امام(ره) اشاره كرد و گفت: در 31 شهريور 1359 كه دشمن با همه ي ابزار و تجهيزات پيشرفته اش به ميهن اسلامي حمله كرد، نه ارتش ساختار درستي براي جنگ هاي كلاسيك داشت و نه سپاه ساختارمند بود كه بتواند ابزار و نيروهايش را در جبهه بكار گيرد و تنها اين مردم بودند كه خود به خود به وجد آمده و بدون هيچ توقع و تقاضاي اجر و مزدي به حركت افتادند و هر كسي با هر چه در توان داشت براي دفاع از ميهن اسلامي بپاخاست.

 

وی افزود: این تشکیل بسیج بود که توانست انقلاب در هشت سال نبرد نابرابر پیروز کند و بسيج يعني گردهم آوردن همه ي نيرو و توان براي انجام كاري ارزشمند در راستاي رسيدن به هدفي بزرگ.

 

میرنیا ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی و در طول هشت سال دفاع مقدس بسیج با جان فشانی و جان نثاری پیشرو بوده و امروز در بخش های مختلف همچون سازندگی، خدمات و امداد رسانی، تحقیقات و فناوری های جدید نیز بسیج در میدان حاضر شده است و این امر نشان دهنده پویایی و فعال و زنده بودن بسیج می‌باشد.

 

سرپرست دانشگاه مازندران در بخش ديگري از سخنانش با بیان اینکه امروز در جبهه جدیدی جنگ آغاز شده است، تصریح کرد: همان گونه كه نيروهاي نظامي، انتظامي و بسيج با همكاري هم كشور را از لوث وجود دشمن بعثي نجات دادند، اكنون كه دشمن از عمليات نظامي براي ساقط كردن جمهوري اسلامي نااميد شده است و چشم طمع به دانشگاه كه محل تربيت نيروي كارآمد می باشد، دوخته است.

 

وی تاکید کرد: به اعتقاد من امروز جبهه جنگ واقعی در دانشگاه‌هاست، چون سربازان واقعي نظام در اينجا ساخته مي شوند و اساسا اين دانشگاه است كه به دليل تربيت افراد براي اداره ي مملكت، ساخت صنعت و مدرسه، كشور را اداره مي كند.

 

این فرمانده هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: من در دانشگاه حضور يافتم تا دانشگاه را به سوي هدفش سوق دهم و مطمئن باشيد چنانچه دانشگاه از هدفش منحرف شود برايم قابل تحمل نخواهد بود و من خود جلوي انحرافش خواهم ايستاد.

 

سرپرست دانشگاه مازندران داشتن ديدگاه و تفكرات سياسي افراد را قابل احترام دانست و گفت: هر كسي سليقه  سياسي، ديني و اجتماعي دارد اما سلايق و علايق سياسي نبايد جلوي حركت اصلي دانشگاه را بگيرد.

 

ميرنيا، حركت براي خدا و گام نهادن در جهت رضاي او را كه قطعا عنايت خداوند در رسيدن به اهداف را به همراه خواهد داشت، از ويژگي هاي يك بسيجي عنوان كرد و افزود: استاد بسيجي بايد خوب و باسواد درس بدهد و دانشجوي بي سواد را تحمل نكند و دانشجوي بسيجي نيز بايد درس خوان ترين، بافرهنگ ترين، عاقل ترين، آرام ترين و قانونمندترين افراد باشد.

 

سرپرست دانشگاه مازندران در ادامه سخنانش خاطرنشان كرد: بسيج متعلق به هيچ جناحي نبوده و حزب و گروهي ندارد و به همين خاطر است كه در دانشگاه از جايگاه قانوني برخوردار است چون بسيج فراجناحي است و همه را درون خود قرار مي دهد و به اعتقاد من، ما همه بسيجي هستيم.

 

ميرنيا در پايان، سعه صدر و قانون مدار بودن را از ويژگي هاي بسيجيان عنوان كرد و اظهار اميدواري كرد: كه همه بايد در هر جايگاه و مقامي، بسيجي باشيم و بتوانيم دانشگاه را براي هدفي كه برايش طراحي شده پيش ببريم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار