کد خبر:۴۶۳۵۳۳

تشکیل هسته‌های فکری ـ تبلیغی پیاده‌روی اربعین

همزمان با فرارسیدن پیاده‌روی میلیونی اربعین، ده‌ها دوره آموزش لهجه عراقی، وضع شناسی عراق، ابعاد جهانی گفتمان انقلاب در قالب هسته‌های فکری ـ تبلیغی برای جمع زیادی از طلاب و دانشجویان و فعالان فرهنگی در شهرهای مختلف کشور برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،پیاده‌روی اربعین فرصت بی نظیر تبلیغ اسلام ناب محمدی(ص) است و زائر اربعین باید همچون زینب و کاروان اسرا، سفیر پیام عاشورا باشد و اسلام ناب را در برابر با اسلام یزدیان و اسلام متحجران و اسلام آمریکایی به عالمیان معرفی کند.


جمع زیادی از طلاب و دانشجویان و فعالان فرهنگی، امسال در پیاده روی اربعین به تبلیغ چهره به چهره برای معرفی اسلام ناب محمدی(ص) می‌پردازند.

 

در پی این طرح که از سه ماه پیش شروع شده است، ده‌ها دوره آموزش لهجه عراقی، وضع شناسی عراق، ابعاد جهانی گفتمان انقلاب اسلامی و ... در حوزه و دانشگاه‌های مختلف مختلف برگزار شده است.

 

دانش آموختگان این دوره‌ها در قالب هسته‌های مقاومت فکری تبلیغی که هسته‌های اجتماعی خودجوش و مردمی هستند، می‌کوشند که در قالب تبلیغ چهره به چهره و تداوم ارتباط پس از اربعین، شبکه‌ای مردمی برای گسترش پیام اسلام ناب و حرف انقلاب اسلامی به جهانیان شکل دهند.

 

ده‌ها مؤسسه فرهنگی مردم‌نهاد مانند مؤسسه طلوع، جامعه ایمانی مشعر، کانون نخبگان تبلیغ، قرار گاه ولی امر مشهد و... و همچنین حوزه‌های علمیه تهران و قم، بسیج دانشجویی و ...  در این کار مشارکت دارند. این طرح در تهران، قم، مشهد، اهواز، کرمانشاه، اصفهان، یزد و تبریز نیز اجرا شده است و صدها هسته مقاومت فکری تبلیغی در آن‌ها شکل گرفته است.

 

متن‌های محوری این حرکت در کانال سفیران بار گذاری شده است و علاقه‌مندان می‌توانند برای عضویت در این کانال از طریق تلگرام به نشانی:  Telegramhttps://telegram.me/safiran_arbaeen اقدام کنند.

 

همچنین این حرکت از میان فعالان فرهنگی و علاقه‌مندان به حرکت مردمی برای صدور پیام اسلام ناب محمدی(ص) و حرف نوی انقلاب اسلامی به جهان، برای تشکیل هسته‌های مقاومت فکری تبلیغی به نشانی: «form.safirmoqawama.com» یا از طریق سامانه پیامکی: 98100013571122 ثبت نام می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار