کد خبر:۴۶۴۶۴۳
رویوران در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اردوغان به دنبال احیای «امپراطوری ترکیه» است

کارشناس ارشد مسائل بین الملل گفت: اردوغان یک فرد بلند پروازی است که در سر آرزوی احیای امپراطوری ترکیه را دنبال می‌کند و این امپراطوری نئوعثمانی برمبنای تفکر اخوانی است.

حسین رویوران کارشناس ارشد مسائل بین الملل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، اظهار داشت: ترکیه به لحاظ نظامی عضو پیمان ناتو است و این کشور سیاست‌های غرب را دنبال می کند و حزب اسلامگرای رفاه و توسعه ترکیه یک دکور توخالی است.

 

وی افزود: اردوغان یک فرد بلند پروازی است که در سر آرزوی احیای امپراطوری ترکیه را دنبال می کند و این امپراطوری نئوعثمانی برمبنای تفکر اخوانی است.

 

رویوران گفت: ترکیه از ابتدای بحران سوریه همواره دنبال این بود که ناتو را با خود همراه سازد و بتواند منطقه پرواز ممنوع را ایجاد کند.

 

وی بیان کرد: هیچ گاه غرب حاضر نشده است حمایت جدی از ترکیه کند و تقابل ترکیه و روسیه هزینه های زیادی برای ترکیه خواهد داشت.

 

کارشناس ارشد مسائل بین الملل تصریح کرد: کشورهای غربی حاضر نیستند با ابرقدرتی مثل روسیه روبرو شوند و خانم مرکل نیز اعلام کرد که ساقط کردن جنگنده روسی در سوریه کار اشتباهی بوده است.

 

وی اضافه کرد: روسیه کشور قدرتمندی است و حمله به جنگنده جنگی خود را بی پاسخ نمی گذارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حسین
United States of America
۰۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
سلام. شرایط منطقه واقتصادی بگونه ای است که احیای امپراطوری ترکیه فکر کودکانه است که فقط در مغز خالی اردوغان جای میگیردوبلند پروازی اش مثل صدام کار دستش میدهد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار