کد خبر:۴۶۵۰۷۶
مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی گلستان در اجرای سامانه CMMS/ برخی پروژه‌ها را بدون یک ریال ردیف بودجه انجام دادیم

مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان از رتبه اول این دانشگاه در اجرای سامانه CMMS (سامانه نگهداشت و تعمیرات تاسیسات پزشکی) در سطح کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، محمد مشکوتی مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران استان از کسب رتبه اول گلستان در استقرار سامانه CMMS در کشور خبر داد و گفت: سامانه CMMS سامانه نگهداشت و تعمیرات تاسیسات پزشکی است که رعایت آن موجب افزایش طول عمر دستگاه‌ها و صرفه جویی در هزینه خواهد شد.

 

وی در تشریح عملکرد این سامانه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در اجرای این نرم افزار توانست رتبه اول کشور را کسب کند این نرم افزار در واقع معنای دیگر سهل الوصول کردن نگاه تاسیساتی در بیمارستان‌هاست؛ هر بیمارستانی تاسیسات سنگینی دارد که اگر به آن توجه نشود اعتبار زیادی برای تعمیرات آن‌ها صرف می‌شود این نرم افزار جلوی این بی توجهی را گرفته و با اطلاع رسانی به موقع از آسیب‌های تاسیساتی موجب رسیدگی سریع به دستگاه و جلوگیری از تخریب بیشتر آن می‌شود که هم افزایش طول عمر دستگاه و هم کاهش هزینه را در بر خواهد داشت.

 

مشکوتی به دیگر پروژه‌های عمرانی دانشگاه در قالب طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان در اجرای پروژه‌های منعقد شده در تفاهم نامه با وزارت بهداشت جزو پیشروها و پیش قراولان کشور است مانند پروژه ساخت خانه‌های بهداشت که رتبه سوم کشوری را توانستیم کسب کنیم.

 

مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در سال ۹۳، ۹۴ و شش ماهه نخست ۹۵ پروژه‌های عمرانی با زیربنای کلیِ ۱۵۰ هزار متر مربع در سراسر استان به اتمام خواهند رسید.

 

وی از جمله طرح‌های بزرگ عمرانی به راه اندازی کتابخانه مرکزی دانشگاه در ساختمان فسلفی، افزایش ۶۰۰ تخت دولتی به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی، استقرار ۲۱۰ تخت مراقبت ویژه در بیمارستان‌های دولتی استان، بهره برداری از سالن سرپوشیده ورزشی شصت کلاه و چندین طرح کلان دیگر اشاره کرد و متذکر شد: تلاش کردیم با درک درست و اصولی و عالمانه از صورت مشکلات و نارسایی‌های بهداشت و درمان در استان، نیاز مردم را شناسایی و حوزه سلامت استان را سامان بدهیم.

 

مشکوتی با بیان اینکه توسعه خدمات بهداشت و درمان در روستاها یکی از جدی‌ترین اهداف ماست، خاطرنشان کرد: تدوین و طراحی پروژه‌های بهداشت و درمان استان در دستور کار ویژه معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد، پروژه‌هایی که بعضا حتی یک ریال نیز ردیف بودجه ندارد اما با مذاکره با خیرین سلامت و مذاکره مستقیم با وزیر بهداشت توانستیم بسیاری از آنان را در شهرهای مختلف استان مستقر کنیم.

 

مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین ابراز داشت: در توزیع منابع بودجه ای سلامت هیچ مدیری در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان نگاه قومی و محلی ندارد و با پیگیری‌های جدی و مطالبه محوری که در وزارتخانه داشتیم توانستیم منابع اعتباری استان را از ایستگاه بودجه عبور داده و تخصیص‌های آن را اخذ کنیم و پیرو آن نیز تمامی پروژه‌های عمرانی سال جاری را تا پایان اسفند به پایان خواهیم رساند.

 

مشکوتی در پایان تصریح کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی استان با ۱۳ پرسنل در درفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حال پیگیری است که کلیه اقدامات از طراحی و برآورد هزینه و برگزاری مناقصات را بر عهده دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار