به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شریفی، مدیر کل دفتر سیاست گذاری پژوهشی وزارت علوم و دبیر جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده در پاسخ به خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه روند انتخاب پژوهشگران برگزیده چگونه بوده گفت: ۱۷۱ پرونده پژوهشگران به دبیرخانه ستاد ارسال شده و از دانشگاههای مختلف برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کردهاند.
وی به قسمتهای مختلف شرکت در این جشنواره اشاره کرد و افزود: بررسی پروندههای ارسالی به چند قسمت پژوهشگاهها، دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و فناوران تقسیم شده است که در هفت کمیته علمی داوری صورت گرفته و پژوهشگران برتر انتخاب شدند.
مدیر کل دفتر سیاست گذاری پژوهشی وزارت علوم به تشریح کمیتههای داوری پرداخت و گفت: کمیتهها در هفت کارگروه پزشکی، علوم کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی، فنی مهندسی، هنر، دامپزشکی و علوم پایه تقسیم شده است و شاخصهای ما کیفیت در عرصه تولید علم و مقاله بوده و خوشبختانه دانشگاهها در این عرصه خوب عمل کردهاند.
وی با اشاره به تعداد نفرات برگزیده گفت: در هر گروه دو نفر پژوهشگر برتر انتخاب میشوند که باید واجد شرایط باشند ولی اگر در گروهی فرد واجد شرایط پیدا نشد آن گروه پژوهشگر برتر نخواهد داشت در کل دو نفر از مجموعه دانشگاهی و یک نفر از دستگاههای اجرایی برگزیده میشوند که این تعداد به نسبت حضور شرکت کنندگان در جشنواره میباشد.
شریفی با بیان اینکه ۲۵ پژوهشگر برتر تجلیل میشود گفت: حدود ۲۵ نفر پژوهشگر برگزیده خواهیم داشت که از این افراد حمایتهایی در جهت پیشرفت پژوهش و فناوری خواهد شد.