آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۴۲۴
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد:

مرجعه ۲۳ هزار زائر اربعین به پایگاه های امدادی هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از ارائه خدمات امدادی به ۲۳ هزار و ۷۰۵ زائر حسینی در روزهای اول تا هشتم آذر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر ناصر چرخ‌ساز در تشریح جزئیات ‌امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به زائران حسینی، گفت: ۲۳ هزار و ۷۰۵ زائر از اول تا هشتم آذر، به پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر مراجعه کرده و علاوه بر درمان سرپایی ۵ هزار و ۸۱۳ تن، ۶۷ زائر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

 

وی با اشاره به ارائه خدمات امدادی به ۱۷ هزار و ۸۲۵ تن از زائران از ابتدای آذر تا کنون، با اشاره به انجام عملیات جاده‌ای در طرح ملی امداد و نجات اربعین، عنوان کرد: به علاوه از چهارم آذر تا کنون ۲۰ مورد عملیات جاده‌ای (ایلام: ۱۵عملیات، اصفهان: یک عملیات، مرکزی : ۲ عملیات و خوزستان: ۲ عملیات) انجام ۲۶۹ حادثه‌دیده خدمات لازم ارائه شده است.

 

چرخساز با اشاره به امدادر سانی به ۹۴ تن در این حوادث و ارائه خدمت به ۹۱ مصدوم این حوادث، عنوان کرد: بر این اساس ۳۰ مصدوم زمینی و ۷ مصدوم نیز هوایی به مراکز درمانی منتقل شدند؛ به علاوه ۱۳ تن از زائران سرپایی درمان و عملیات رهاسازی برای ۱۰ تن از مصدومان انجام شد.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه ۷۰ پایگاه و پست ثابت، موقت و سیار درون مرزی در این طرح فعال است، اظهار کرد: بر این اساس در طرح ملی امداد و نجات اربعین حسینی ۶۳ دستگاه آمبولانس، ۲۹ دستگاه موتورسیکلت آمبولانسی، ۲۴ دستگاه خودروی عملیاتی، هفت دستگاه خودروی فرماندهی و ارتباطی، چهار دستگاه اتوبوس آمبولانسی و پنج فروند بالگرد برای ارائه خدمات امدادی به زائران بکارگیری شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار