تنزل مجدد شاخص سهام در اغلب بازارهاي بورس آسيا
به گزارش خبرنگار اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، شاخص نيكي در بازار بورس توكيو در ژاپن بدون تغيير نسبت به روز قبل از آن ارزشي معادل 9802.95 واحد داشت؛ اين در حالي است كه اين شاخص روز گذشته كاهش بيش از 231 واحدي را تجربه كرده بود.
اين گزارش حاكي است، شاخص هنگ سنگ در بازار بورس هنگ كنگ نيز بعد از كاهش قابل ملاحظه 231 واحدي روز گذشته، امروز با كاهش 154.28 واحدي به مجموع 21465.91 واحد رسيد.
بر اساس اين گزارش، شاخص سهام TRX هند همانند اغلب شاخصهاي ديگر، با كاهش 72 صدم واحدي به 545.43 واحد رسيد.
بر پايه اين گزارش شاخص TRX در بازارهاي بورس چين، بر خلاف ساير شاخص ها، امروز با 4.05 واحد افزايش همراه بود و ارزشي معادل 314.29 واحد دارد.
لازم به ذكر است، شاخص سهام در اغلب بازارهاي بورس کشورهاي آسيايي درهفته جاري روند تقريباً نزولي داشته است./انتهاي پيام/