ایران، روسیه و سوریه به نمایندگی از کل جهان با تروریسم می‌جنگند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۵۸۰
ولایتی در گفتگو با شبکه الاخباریه؛

ایران، روسیه و سوریه به نمایندگی از کل جهان با تروریسم می‌جنگند

مشاور مقام معظم رهبری تاکید کرد محوری متشکل از سوریه، ایران و روسیه، به نمایندگی از جهان با تروریسم مبارزه می‌کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تاکید کرد: محور متشکل از سوریه، ایران و روسیه به نمایندگی از جهان با تروریسم می‌جنگند. 

 

 «علی اکبر ولایتی» این مطلب را در گفتگوی اختصاصی با الاخباریه مطرح کرد و افزود: لازم است حمایت جهانی از تروریسم متوقف شود و کشور‌ها به جبهه بین‌المللی جنگ با تروریسم ملحق شوند. 

 

 ولایتی گفت: آنچه که بار‌ها بر آن تأکید کرده‌ایم آن است که تروریسم، محکوم است؛ بنابراین حمایت از تروریسم نیز محکوم خواهد بود. اگر مقابله با تروریسم، کار قابل قبول و مطلوبی است، بنابراین حمایت از مقابله با تروریسم نیز مطلوب و لازم است به همین سبب جبهه‌ها مشخص و روشن شده است و همه شواهد و قرائن نشان می‌دهد در عرصه بین المللی ابهامی [در این خصوص] وجود ندارد. 

 

 وی افزود: موضع ایران، روسیه و سوریه نیز موضع عادلانه و بر حق است و مقاومت اسلامی در لبنان و عراق نیز موضع عادلانه و برحقی دارند و کشورهای اروپایی نیز مانند فرانسه و آلمان می‌خواهند به جبهه گشوده شده علیه تروریسم ملحق شوند.

نظرات شما
eisa shafaei
United States of America
۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
ان شالله
پیروزی نزدیک است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار