کد خبر:۴۶۵۶۰۴
مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیرخبر داد

تسهیل زمینه فعالیت اساتید در پروژه‌های تحقیقاتی صنعتی/ استفاده از پتانسیل دانشجویان

مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر گفت: درحال حاضر دانشگاه به نقطه‌ای رسیده است که ارتباط بسیار خوبی با صنایع مختلف کشور دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،‌ مالک نادری مدیر کل ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در خصوص تسهیل زمینه فعالیت اساتید در پروژه‌های تحقیقاتی صنعتی گفت: در حوزه‌های پژوهشی و ارتباط صنعت با دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه ریزی‌های بسیار مطلوبی انجام شده که باید این ساختار همچنان حفظ و روان تر از گذشته دنبال شود.

 

مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه بیان کرد: برای تسهیل روند ارتباط دانشگاه با صنعت باید بستری فراهم کنیم که اعضای هیات علمی دغدغه های اجرایی در زمینه طرح‌های پژوهشی نداشته باشند و باید بستری فراهم کنیم تا اساتید به صورت روان و فعال بتوانند پروژه های صنعتی را در دانشگاه اجرا کنند.

 

وی با اشاره به پتانسیل دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: دانشجویان این دانشگاه از پتانسیل و ظرفیت علمی و آموزشی بسیار خوبی برخوردار هستند بنابراین با برنامه ریزی باید از این پتانسیل و ظرفیت استفاده کنیم.

 

مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه تاکید کرد: برای حفظ ارتباط صنعت و دانشگاه باید ارتباط معناداری میان دانشگاه و صنعت وجود داشته باشد چراکه در پروژه‌هایی که صنعت همراه با دانشگاه قدم برداشته به موفقیت های چشمگیری دست یافته ایم.

 

برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه جزء دانشگاه‌های بزرگ صنعتی کشور است که از میان 500 عضو هیات علمی آن حدود 10 درصد در دیگر نهادها و سازمان های کشور مامور هستند.

 

وی تاکید کرد: تیم پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید توسعه یابد چراکه تنها با فعالیت معاونین پژوهشی دانشکده ها نمی توان به اهداف دست یافت بکله باید با ورود دانشجویان و اساتید به این زمینه بستر فعالیت را توسعه دهیم.

 

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: زمانی که تیم پژوهشی دانشگاه توسعه یابد قادر خواهیم بود در زمینه های تحقیقاتی بیشتری فعالیت کنیم بنابراین درصد فعالیت های پژوهشی دانشگاه افزایش خواهد یافت

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار