به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی برخوداری رئیس دانشگاه علم و صنعت در نشست هیئت رئیسه این دانشگاه که با حضور وزیر علوم تشکیل شد، گفت: ارزیابیهای آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی به مدت یک ماه در کمیته ای از زوایای مختلف آموزشی، پژوهشی، تعامل با دانشجو و سایر موارد، مورد بررسی موشکافانه قرار گرفت و نهایتا حدود 10 نفر از این 114 نفر بر اساس ضوابط آیین نامه، ضعیف تشخیص داده شدند و قرارداد آنها شش ماهه تمدید و مقرر شد تا در آخر ترم مجدداٌ وضعیت علمی آنان مورد بازنگری قرار گیرد و اگر عملکرد آنان بیانگر حرکت در راستای ارتقا باشد، قرارداد آنان تمدید شود.
وی تأکید کرد: اعضای هیئت علمی قراردادی، در سالهای گذشته از همه ابزارهای لازم برای بهبود ارتقای کیفیت تدریس و پژوهش خود برخوردار بودند و تصمیم گیری در مورد آنها بر اساس شاخصهای علمی بوده و آنچه صورت گرفته است دقیقاً با قوانین و مقررات مصوب منطبق بوده است. حدود 10 نفر از اعضای هیئت علمی حتی در بدو استخدام قراردادی نیز در فرآیند جذب شرکت نکرده بودند که قرارداد آنان نیز شش ماهه تمدید شد تا در این فاصله مراحل قانونی را طی کنند.
رییس دانشگاه علم و صنعت در خصوص حاشیه سازی های مبنی بر این که استادان ارزشی شامل تمدید قرارداد شش ماهه شده اند تصریح کرد: آیا برداشت از این گزاره نمی تواند این باشد که مابقی استادان که شامل تمدید قرارداد شده اند افراد ارزشی و متعهد نیستند؟
سیدین، معاون اداری و مالی دانشگاه، گزارشی از وضعیت اعتبارات و بودجه دانشگاه ارائه کرد و گفت: کمبود بودجه در دانشگاه باعث کاهش استفاده استادان از فرصتهای مطالعاتی و شرکت در کنفرانسهای بینالمللی شده و در طول سال، فقط حدود 3 یا 4 نفر از اعضای هیئت علمی فرصت استفاده از این امکان را پیدا میکنند.
وی، حفظ کیفیت در دوره تحصیلات تکمیلی را از مهمترین دغدغههای دانشگاه عنوان کرد و راه حل برون رفت از بحران مالی را کسب درآمدهای اختصاصی برای دانشگاه دانست.
محمدی، معاون پژوهشی دانشگاه، نیز به موفقیت دانشگاه علم و صنعت ایران در کسب رتبه اول بین دانشگاههای کشور اشاره کرد و افزود: مرکزی که این دانشگاه را رتبه اول کشور ارزیابی کرده است بیشتر به نقش تعاملات بین المللی، ارجاعات و ارتباط با صنعت توجه دارد.
وی با ارائه پیشنهاد ایجاد یک سیستم ارزیابی داخلی در کشور و منطقه،اظهار کرد: این سیستم کمک میکند تا در رتبه بندی دانشگاهها و سایر موارد، به سیستم ارزیابی داخلی متکی باشیم.
کلانتر، معاون آموزشی دانشگاه، نیز توجه جدی دانشجویان به بحث کیفیت تدریس در دانشگاه را مد نظر قرار داد و گفت: ارزیابی استادان از نظر دانشجویان یک ضرورت محسوب می شود.
اکبری، معاون دانشجویی دانشگاه، به تعداد دانشجویان استفاده کننده از خوابگاهها و دیگر امکانات دانشجویی اشاره کرد و گفت: خانواده ها تمایل شدید دارند که فرزندانشان در خوابگاهها سکونت کنند، حتی خانواده هایی که دارای تمکن مالی مناسبی هم هستند، به استفاده فرزندانشان از خوابگاهها تمایل دارند.
وی ضمن اشاره به کمبود بودجه دانشگاه در بازسازی و تعمیر خوابگاهها تصریح کرد: اگر مبلغ 6 تا 7 میلیارد تومان مورد نیاز برای بازسازی خوابگاهها تامین نشود، خوابگاههای ما تا چند سال آینده با مشکل روبرو خواهد بود.
شریعت معاون فرهنگی دانشگاه، فضای شاداب و پرنشاط دانشگاه را مورد تأکید قرار داد و این امر را مرهون وجود مراکز مشاوره دانشجویی فعال و کارآمد در دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه آخرین زنجیرهای است که آموزش در آنجا صورت می گیرد و ما باید از این فرصت حداکثر استفاده را ببریم.
وی تعداد انجمن های علمی دانشجویی را 17 انجمن اعلام کرد و کسب پنج رتبه در جشنواره حرکت در سال جاری را محصول فضای شاداب و پرنشاط دانشجویی دانست.