گروه دانشجویان خبرگزاری دانشجو از کرمان؛ این روزها اسلام هراسی و اسلام ستیزی با وجود گروه های تکفیری و داعش در دنیا رنگ و بوی دیگری دارد؛ نیروهای استکبار جهانی اینبار از خود مسلمانان علیه مسلمانان استفاده کردهاند؛ تاکتیکی قدیمی که اینبار شکل تجددی به خود گرفته است.
داعش پدیدهای غربی آمریکایی است که مسلمانانی را پرورانده است که از ریختن خون دیگر مسلمانان هیچ ابایی ندارند و چهره بسیار وحشی و خشن و خونریز از اسلام را به دنیا معرفی میکنند.
این گروه که تمام امکانات فضای مجازی را در اختیار خود دارد، با انتشار ویدئوهای وحشیگری خود در کشورهای سوریه و عراق به راحتی در پروژه اسلام هراسی آمریکاییها نقش اول را بازی میکند و تصویری بسیار چندش آور را به دنیا و به خصوص جوانان ارائه میدهد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و بارها در سخنان خود از خطر وجود اینگونه گروهها و راه مبارزه با آنان سخن گفتهاند؛ ایشان در نامهای که حدود یک سال گذشته به جوانان اروپایی و آمریکایی نوشته اند، آنان را به یک چالش بزرگ دعوت کردند و آنهم مطالعه درست و صحیح اسلام بود.
بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که این نامه راه روشنی را در مقابل جوانان غربی و آمریکایی قرار داده است، به نوعی مبارزهای نرم با اسلام هراسیهای استکباری است؛ اما مقام معظم رهبری پس از تحولات جدیدی که در منطقه و دنیا رخ داده است؛ نامه دیگری را خطاب به جوانان اروپایی منتشر کردهاند.
رهبر انقلاب در این نامه تروریست را درد مشترک میان اسلام و جوانان اروپایی اعلام کردهاند و از جوانان اروپایی خواستهاند که بر مبنای یک شناخت درست و با ژرفبینی و استفاده از تجربههای ناگوار، بنیان های یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پیریزی کنید.
این نوع دعوت جوانان اروپایی و بر اساس منطق و برهان عالیه به تعامل با جهان اسلام تیر خلاصی بر پیکرهی استکبار جهانی و غرب بود؛ غربی که خود اکنون به دلیل استفاده و تربیت گروههای تکفیری و داعش در پروژهی اسلام هراسی؛ طعمه این گروهها قرار گرفته و خطر این گروهها دامنگیر خودشان شده است.
رضا ایرانمنش دانشجوی کرمانی و دبیر جامعه اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان در رابطه با شناخت کشورهای دیگر از مقام معظم رهبری میگوید: بزرگان دنیا، شخصیت مقام معظم رهبری را بهتر از مردم و مسئولین ایران میشناسند.
وی افزود: همانطور که رئیس جمهور بولیوی تاکید کرد؛ صحبتها و استراتژیهای مقام معظم رهبری در مورد انقلابهای بزرگ همیشه منشا و مبدا بیداری انسانها بوده است.
ایرانمنش با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری سرمنشا انقلاب های آمریکای جنوبی هستند؛ گفت: مردم آمریکای جنوبی شخصیت ایشان را بهتر از ما میشناسند و مطالعهای که بر روی اندیشههای رهبر ایران انجام میدهند، هدایتگر آنهاست.
وی در خصوص نامه دوم رهبری به جوانان اروپایی و آمریکایی نیز گفت: بعد از اتفاقات تروریستی پاریس و حوادث ترکیه و کشورهای اروپایی این شائبه در ذهن مردم اروپا ایجاد شد که اسلام دین ترور است و نماد اسلام داعش است؛ در این بازه زمانی حساس رهبر انقلاب نامه دوم خود را خطاب به جوانان اروپایی ارسال کردند و این نکته را متذکر شدند که اسلام واقعی در اربعین حسینی تجلی مییابد.
ایرانمنش تشریح کرد: مسئله دیگر در مورد نامه مقام معظم رهبری این است که منشا اصلی تروریست و اتفاقات داعش کشورهای اروپایی هستند و این نکته را به جوانان اروپایی گوشزد کردند که حمایت های غرب از تروریست و داعش باعث گسترش فعالیتهای تروریستی آنها شده و اکنون گریبانگیر خودشان شده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: مقام معظم رهبری در نامه خود تروریست را درد مشترک دنیای اسلام و غرب خواندند و جوانان اروپایی را به تفکر در خصوص اقدامات تروریستی در فلسطین دعوت کردند که با حمایت آمریکا و متحدانش و بخصوص اسرائیل صورت میگیرد؛ جنایاتی که مجامع بین الملل چشم خود را بر روی آنها میبندند.
میتوان اهداف نوشته شدن نامهای رهبری انقلاب را به جوانان اروپایی در دو بعد بررسی کرد: هدف نخست نامهی اول رهبر انقلاب به جوانان غربی، درخواست و دعوت برای شناخت بیواسطه از اسلام بود؛ اما به نظر میرسد هدف از نگارش نامهی دوم یادآوری این نکتهی مهم است که «تروریسم، درد مشترک» جهان اسلام و غرب است.
هدف دیگر نگارش نامه دوم شاید بیان این مطلب است که اگرچه افراطگرایان اسلامی حادثهی تروریستی پاریس را رقم زدند؛ اما همین گروههای افراطی توسط قدرتهای غربی بهخصوص «آمریکا» ایجاد و تقویت شدند.
رهبر معظم انقلاب در این خصوص نوشتند: «امروز کمتر کسی از نقش ایالات متحده آمریکا در ایجاد یا تقویت و تسلیح القاعده، طالبان و دنبالههای شوم آنان بیاطلاع است.
نادیده گرفتن خشونت رژیم صهیونیستی سبب عادی شدن خشونت توسط این رژیم جنایتکار شده است. به عبارت دیگر، خشونت علیه مردم فلسطین به موضوعی عادی و تکراری برای دولتمردان و شهروندان غربی تبدیل شده که حالا دیگر به سبب تکرار مدام آن، احساسات انسانی را برنمیانگیزد. شاید بزرگترین گناه رژیم صهیونیستی را بتوان همین عادیسازی قتل و کشتار انسانها در جهان دانست.
به عقیده برخی از کارشناسان رهبر انقلاب نامه دوم خود را در شش محور به جوانان اروپایی ارائه کردهاند؛ محور اول ابراز همدردی با خانوادههای قربانیان، محور دوم، جهان اسلام؛ سالهای متمادی قربانی تروریسم؛ محور سوم، تضاد سیاستهای غرب در برخورد با جنبش بیداری در جهان اسلام؛ محور چهارم، ریشهی تروریسم در سیاستهای غرب؛ محور پنجم، راهکارهای ایجاد امنیت و آرامش و محور ششم تعامل صحیح و شرافتمندانه غرب با جهان اسلام است.
احمد بخشایش اردستانی، نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتگویی میگوید: مقام معظم رهبری با نامه خود خواستند به نحوی اسلام هراسی را کنار بزنند و به جوانان بگویند کارهایی که در اروپا انجام میشود، حاصل اسلام نیست؛ بلکه حاصل سیاستهای غربی است که دو گانه برخورد میکنند.
وی افزود: غرب با رفتار دوگانه خود تروریست را خوب و بد معرفی میکند، آنجا که اسرائیلیها افراد را میکشند آنها تروریست خوب هستند و آنجا که فلسطینیها میکشند آنها تروریست بد هستند.
اردستانی تشریح کرد: رهبری با این نامه جوانان را به فکر واداشتند تا بدانند که شهروندان مسلمان در کشورهای غربی شهروند درجه دو یا سه شناخته نشوند؛ بلکه باید بدانند اگر میخواهند با اسلام آشنا شوند از طریق قرآن و منابع اسلامی میتوان به حقیقت اسلام دست یافت.
این عضو مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سیاستمداران غربی از طریق ترورهایی که انجام میگیرد این گونه به مسیحیان و جوانان جلوه میدهند که اسلامی که شما بعدا میخواهید به آن روی آورید چیزی جز ترور و خرابی است؛ اما رهبری از طریق نامه خود میخواهند بیان کنند که برای شناخت اسلام باید با ذات اسلام آشنا شد.
وی بیان داشت: روح نامه رهبری دو موضوع بود یکی آنکه مسلمانان و جوانان غرب را با اسلام آشنا کند و دوم سیاستهای غربی را زیر سئوال ببرد؛ البته با استناد به سخنان خبرنگاران ایرانی که در رسانههای غربی فعالیت کردهاند و با کار آنان آشنا هستند، رسانههای غربی تمام تلاش خود را برای سرکوب کردن و بایکت خبری این نامه انجام خواهند داد.
کن او کی اف اسفر ارشد سابق ارتش آمریکا که اکنون ی کفعال صلح طلب و ضدسیاستهای آمریکاست با حضور دانشگاه شهید باهنر کرمان در رابطه با نامه رهبری ایران به جوانان امریکایی و اروپایی گفت: من این نامه را دریافت کردم؛ اینگونه نیست که قسمت عظیمی از مردم اروپا بتوانند به این نامه دسترسی داشته باشند، یک سری افراد سرمایهدار و حاکمان مخفی دنیا اجازه نمیدهند که این نامه از سایه بیرون بیاید و به نور برسد و نشر پیداکند؛ اما با این اوصاف رسانههای مختلفی کارهایی را نیز انجام دادهاند که این نامه را نشر دهند.
وی خاطرنشان کرد: شما میتوانید از طریق اینترنت و دانش زبان با افراد مختلف در گروهها ارتباط بگیرید و باید با خلاقیت تاکتیکهای جدیدی را برای نشر این نامه استفاده کنید.
کی اف در پاسخ به سئوال یک از دانشجویان در مورد دانستن نظرش در رابطه با مقام معظم رهبری گفت: زمانی که من صحبتهای رهبر شما را میشنوم، هیچ واکنشی به جز تحسین را نمیتوانم داشته باشم؛ جز تحسین هوشیاری ایشان؛ ایشان بسیار هوشیار هستند به عنوان مثال در بحث سلاح اتمی ایشان گفتند که حرام است و خلاف خداوند است؛ من احترام بسیار زیادی برای رهبر شما قائلم و من این سخنانشان را تحسین میکنم؛ ایشان صادقانه این حرف را زدند و نمیشود سخنان ایشان را با رهبران غربی مقایسه کرد؛ چون ایشان صادقانه سخن میگویند و آنان زمانی که دهانشان را باز میکنند دروغ میگویند.
گروهی از دانشجویان و جوانان کرمانی نیز با اطلاع این مشکلات رسانهای با شناخت علایق جوانان غربی در ابتکاری با گرفتن فیلم سلفی از خود و خواندن نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی و انتشار آن به صورت گسترده در شبکههای اجتماعی، در راستای انتشار نامه رهبرشان گام برداشتند.
حال باید دید دیگر جوانان و مسئولان دلسوز ایران چه ایدهها و راهکارهایی را برای رساندن پیام رهبر انقلاب اسلامی به گوش جوانان اروپایی را به کارخواهند برد.