ترکیه مراقب باشد صدام دیگری از او در منطقه ساخته نشود
قنادباشی در گفت‌وگوبا خبرگزاری دانشجو:
یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: غرب به دنبال جنگ عربستان با ایران یا ترکیه با ایران است و ما خطاب به ترکیه عنوان می کنیم مراقب باش صدام دیگری از تو در منطقه ساخته نشود.
تعداد نظرات: ۲
علی
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴
نظرکارشناس محترم خاورمیانه کاملاً عقلانی ودرست است دولت مردان مراقب حیله های نا خواسته و ندانسته دولت مردان کشورهمسایه ترکیه باشند تاخواست های دشمنان ایران عزیز محقق نشود چون غرب درراس آنها آمریکا به دنبال جنگ عربستان با ایران یا ترکیه با ایران است و ما خطاب به ترکیه و عربستان عنوان می کنیم مراقب باش صدام دیگری از شماهادر منطقه ساخته نشود.
علی اکبر
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴
به جان خودت نباشه به جان خودم ایران سلاح هایی در اختیار داره که با استفاده از اونا عربستان و قطر و ترکیه و این جور چیزا که سهله آمریکا رو هم در سراسر دنیا پودر میکنه ، جدی میگی این حرفو ؟ اینا همه بازی سیاسیه ! به نظر من تنها کشورهایی که به طور صد در صد از توان نظامی آتشین ایران کاملا آگاهند ، آمریکای جنایتکار و انگلیس شیطان پرست و فتنه گره ، که اگه بخوان این توان نظامی رو افشا بکنن ، ترکیه و اعراب و همسایه های ایران ، همه شون از ترس خودشون رو خیس میکنند .
ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار