گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ این روزها طیف خاصی که از جای خاصی تغذیه میشوند میخواهند در دانشگاهها رشد کنند و با انواع ترفند ها می خواهندسران فتنه را بزرگ جلوه دهندو البته دانشجویان هم میدانند که فتنه خط قرمز است و نباید به آن نزدیک شد، این نکته هم خالی از لطف نیست که حامیان فتنه نزد مردم محکوم هستند.
مشخص است که این خط دهیها ازکجاست و چه کسانی اینها را حمایت و پشتیبانی میکنند البته این دستهای پشت پرده، باید بدانند که آفتاب همیشه پشت ابر نمیماند و حتما مانند سال ۸۸ رسوا خواهند شد.
(همینهایی که سال ۸۸ آن بازی را راه انداختند، خب اینها با جمهوریّت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند، بدون هیچ منطقی، بدون هیچ حرف قابل قبول و پسندیدهی در مقابل آدمهای باانصاف. اینها نامطمئنند؛ من استفادهی از اینها را مطلقاً توصیه نمیکنم، بههیچوجه؛ نه به شماها و نه به هیچ دانشجویی و نه به هیچ دانشگاهی توصیه نمیکنم بیانات رهبری رمضان ۱۴۳۶)
همانهایی که در فتنه سال ۸۸آسایش و آرامش مردم را گرفتند دوباره در دانشگاهها با حمایت گروهی خاص میخواهند محبوبیت پیدا کنندالبته این خیالی پوچ بیش نیست چرا که مردم ایران میدانند که سلام گرگ بیطمع نبوده و دوباره نقشهها و ترفندهایی از این دست نمیتواند در ایران عملی شود.
خطاب به این گروه خاص، مگر میشود مردم از شخص یا گروهی ضربه بخورند و دوباره به آن شخص و گروه اعتماد کنند؟
لذا باید در آستانه انتخابات آینده هوشیار بود چرا که افرادی قصد دارند تا سران فتنه و افراد وابسته به آن را بیگناه جلوه دهند تابا شیوهها و ترفندهای مختلف نقشههای شیطانی شان را عملی کنند.
این روزهادر دانشگاهها قانون شکنیهایی میشود و کسانی که خود دم از آزادی و قانون میزنند این هارا نقض میکنند.
این بینظمیها و قانون شکنیها، اهداف خاصی را دنبال میکند، به طوری که به وفور میبینیم عدهای در آستانه انتخابات قصد دارند فضای دانشگاها را متشنج کنند، دانشجویان باید از فضای اطرافشان باخبر باشند و بدانند دوست و دشمن کیست؟!
در ایام مکرر، شاهد هنجارشکنیهایی در سطح دانشگاهها هستیم، که جای تعجب دارد مسئولین دانشگاهی هیچ واکنشی نشان نمیدهند و حتی در قبال قانون شکنیهای فراوان باز هم سکوت را ترجیح میدهند.
خطاب به این مسئولین طبق گفته رهبری (نفوذ جریانی از نفوذ فردی خطرناکتر است/نفوذ جریانی یعنی شبکه سازی در داخل ملت بوسیله پول و جاذبههای جنسی با هدف تغییر باورها، آرمانها، نگاهها و سبک زندگی/ آماج نفوذ جریانی، نخبگان، افراد مؤثر، تصمیم سازان و تصمیم گیران هستند/ نفوذ خطر بزرگی است.)
متاسفانه دانشگاهها هم از این نفوذ در امان نماندند به خصوص با جاذبههای جنسی و بزک کردن برخی افراد روز به روز شاهد آن هستیم که در این مکانها افرادی با این هدف سعی در جذب مخاطب دارند به طوری که اگر چارهای اندیشیده نشود در سالهای آتی دچار مشکلات فرهنگی عقیدتی بسیاری خواهیم شد.
گفتن این ضرب المثل هم جالب خواهد بود: نان به نرخ روز خوردن به چه قیمتی؟
نگاه این دولت به گفته شخص اول آن فرا جناحی است اما در در دانشگاها این امر احساس نمیشود و حزب یا گروه خاصی یوسف میشود و حزب یا گروهی دیگر برادران یوسف.
شاید باور این برایمان سخت باشد که مسئولان دانشگاهی برای برنامههای اجرایی از جانب قسمتهای مختلف تفاوت قائل میشوند و نگاهی کاملا جناحی دارند در صورتی که در دولتی هستیم که دم از فراجنایی بودن میزند.
پس بیایید خودمان قضاوت کنیم...
علیرضا شاهسونی – فعال دانشجویی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.