آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۵۵۳
با همت بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان:

نشست تشکل‌های دانشجویی سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه برگزار شد

نشست صمیمی تشکل‌های دانشجویی استان سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر و روز دانشجو شب گذشته به میزبانی بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، نشست صمیمی تشکل‌های دانشجویی استان سیستان و بلوچستان با اصحاب رسانه به مناسبت فرارسیدن 16 آذر و روز دانشجو شب گذشته به میزبانی بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

 

در این نشست مسئولان بسیج دانشگاه‌های بزرگ شهرستان زاهدان و همچنین تشکل‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در کنار حضور مسئولان رسانه‌های این استان حضور داشته و به بیان نظرات خود در مورد جنبش دانشجویی پرداختند.

 

علیرضا کیخا، مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان جریان دانشجویی را در فضای استان غیر اثرگذار دانست و گفت: ما متوجه بسیاری از مشکلات استان نیستیم و اگر بنا باشد مشکلات حل شود باید جنبش دانشجویی پیشتاز باشد.

 

وی سیاست‌زدگی را آفت جریان دانشجویی دانست و گفت: جریان دانشجویی در سیستان و بلوچستان و بسیاری از استان‌های دیگر تا حدودی سیاست‌زده شده است؛ فضای خارج دانشگاه موجب شده است تا محور فعالیت اکثر تشکل‌های دانشجویی بر مسائل سیاسی بچرخد و مسائل فرهنگی و اجتماعی رها شود که این بسیار خطرناک است.

 

مسؤول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: ما از دوقطبی‌شدن بدنه دانشجویی بسیار نگران هستیم؛ ما نگران این هستیم که نگاه تشکل‌های دانشجویی به یکدیگر بغض‌آمیز شود,که این یک آسیب جدی و خطرناک برای بدنه دانشجویی است.

 

کیخا تصریح کرد: ما نباید با نگاه بغض‌آلود به هم نگاه کنیم؛ زیرا این بغض‌ها بر اثر اشتباه به کینه تبدیل می‌شود و موجب اشتباه می‌شود.

 

حسن کاربخش، دبیر انجمن اسلامی ۱۳۵۸ دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بصیرت دانشجویان و روحیه استکبارستیزی و آرمان‌طلبی آنان در ۱۶ آذرماه از ورود مستکبران به دانشگاه و کشور جلوگیری کرد که اهدای سه قطره خون در راه ضدیت با آمریکا نشانی بر این مدعا است.

 

وی بیان کرد: وقتی سیر تطور انقلاب اسلامی را دنبال می‌کنیم، می‌بینیم که در دهه ۷۰ با اینکه تغییر گفتمان در بیانات جنبش دانشجویی ایجاد می‌شود یعنی آن گفتمان عدالت‌طلبی و آرمان‌خواهی که سبب شد با تشکیل دفتر تحکیم وحدت، ولایت پذیری دانشجویان را نشان دهد، با ورود دست‌های پشت پرده به دانشگاه به آزادی‌خواهی و توسعه سیاسی تبدیل شد و در نتیجه یک تفکر لیبرال به تفکر اسلامی دانشجویان نفوذ کرد.

 

دبیر انجمن اسلامی ۱۳۵۸ دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: در ادامه تغییر گفتمانی، در سال‌های بعد انشقاق‌هایی در بدنه دانشجویی به وجود می‌آید که موج سوم این انشقاق‌ها در سال ۷۸ ایجاد شد و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان پدید آمد و گفتمان دانشجویان مسلمان را پیش برد.

 

وی وظیفه جنبش دانشجویی را تقویت گفتمان و روحیه انقلابی دانست و عنوان کرد: اکنون که در آستانه  انتخابات هستیم تشکل‌های جدیدی پدید می‌آیند که روحیات استکبارستیزی و ولایت‌پذیری را کنار گذاشته و به تملق‌گویی از دولت پرداخته‌اند؛ همانطور که در دهه ۷۰ نیز تشکل‌هایی برای توجیه کار دولتی‌ها بوجود آمدند.

 

کاربخش نسبت به چنبره جریان‌های سیاسی بر تشکل‌های دانشجویی هشدار داد و بیان داشت: جنبش دانشجویی باید به مرحله‌ای از بصیرت برسد که گفتمان خود را القا کنند و دست احزاب سیاسی را که در آستانه انتخابات درصدد نفوذ به تشکل‌ها هستند، کوتاه کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار