کد خبر:۴۶۶۷۷۸
مسئول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان:

دانشجوی بسیجی باید خدمتگزار مردم باشد

مسئول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: دانشجوی بسیجی باید خدمتگزار مردم باشد؛ زیرا اقبال مردم نسبت به افرادی که نوکری آنان را انجام دهند، بیشتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، علیرضا کیخا، مسؤول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان، در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه ولایت ایرانشهر گفت: دانشجوی بسیجی باید خدمتگزار مردم باشد؛ زیرا اقبال مردم نسبت به افرادی که نوکری آنان را انجام دهند، بیشتر است.


وی ادامه داد: باید مانند شهید همت که در پوتین بسیجی آب نوشید، به مرحله‌ای برسیم که به نوکری مردم افتخار کنیم.

 

مسؤول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مگر می‌شود شما در مدت 20 روز برای دانش‌آموزان اهل سنت مدرسه بسازید اما قدردان شما نباشند؟


کیخا با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس، خدمتگزاری مردم را مهمترین ویژگی نمایندگان ملت دانست و عنوان کرد: در انتخابات باید ویژگی‌های افراد خدمتگزار را برای مردم تبیین کنیم جریانی که رویکرد سیاسی دارد، نمی‌تواند از دل و جان برای مردم کار کند؛ یعنی اصول‌گرایی یا اصلاح‌طلبی ملاک نیست بلکه باید به دنبال روحیات انقلابی بود.


وی با بیان وظایف بسیج دانشجویی در آستانه انتخابات، اظهار داشت: دانشجوی بسیجی باید با شیوه‌های هنرمندانه، ویژگی‌های کاندید اصلح را برای مردم تبیین کند. از سوی دیگر، اگر مشکلات مردم منطقه خود را احصی نکرده باشید و حل آنها را از کاندیداها مطالبه نکنید، در انتخابات نتیجه مطلوبی نخواهید گرفت؛ زیرا مردم نیز بدون آگاهی رأی خواهند داد.


مسؤول سازمان بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: لفظ نماینده مردم باید به رعیت مردم تغییر یابد تا مسؤولان، مردم را ارباب خود بدانند و مطالبات آنان را پاسخ دهند نماینده مردم در مجلس باید خود را نوکر مردم بداند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار