کد خبر:۴۶۶۴۲۳

سونامی تغییرات در دانشگاه زابل/ فرهنگی‌ترین دانشگاه کشور در سرازیری افول

پس از انتصاب موسی بهلولی به سمت سرپرستی دانشگاه زابل شاهد یک سونامی چشمگیر تغییراتی در دانشگاه بودیم به گونه‌ای که در مدتی کوتاه از دیگر دانشگاه‌ها که تغییر ریاست آن‌ها، زمانی طولانی‌تر می‌گذرد پیشی گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، سونامی تغییرات در پست‌های مدیریتی کشور آغاز شد؛ این تغییرات در استان سیستان و بلوچستان نیز ملموس بود و هر روز انتصابات جدیدی مشاهده می‌شد.

 

این تغییرات تاکتیکی دولت یازدهم رفته رفته به فضای دانشگاه‌های استان نیز کشیده شد و تغییرات در سطح مدیران دانشگاه‌ها نیز آغاز شد و در طول این مدت ریاست دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، سیستان و بلوچستان، زابل و پیام نور سیستان و بلوچستان دست‌خوش تغییرات شد.

 

یکی از این تغییرات که مدت زیادی هم از آن نمی‌گذرد، تغییر ریاست دانشگاه زابل است که هم‌اکنون نیز با سرپرستی مدیریت می‌شود.موسی بهلولی، با حکم وزیر علوم در تاریخ 29 شهریور امسال به حکم سرپرستی دانشگاه زابل منصوب شد و توانست کرسی ریاست این دانشگاه را ازان خود کند.

 

دانشگاه زابل همواره یکی از بهترین و تاثیرگزارترین دانشگاه‌های سطح استان سیستان و بلوچستان به حساب می‌آید، به گونه‌ای که این دانشگاه پس از دانشگاه سیستان و بلوچستان که دانشگاه مادر می‌باشد به عنوان دومین دانشگاه بزرگ استان سیستان و بلوچستان شناخته می‌شود. این دانشگاه در چند سال گذشته توانسته بود رتبه برترین دانشگاه‌ فرهنگی کشور را به خود اختصاص دهد.

 

همچنین این دانشگاه با کادری موفق توانسته بود در زمینه‌های علمی نیز پیشرفت چشمگیری را به خود اختصاص دهد و در زمینه برآورده کردن نیازهای منطقه سیستان و مردمان آن منطقه فعالیت نماید.

 

دانشگاه زابل با دارا بودن 8 دانشکده، یک پژوهشگاه در قالب سه پژوهشکده و یک مرکز تحقیقات بیش از 10.000 نفر دانشجو، 110 رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری حرفه ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در دوره های روزانه و شبانه، 360 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت، مجتمع عظیم 8000 هکتاری آموزشی– پژوهشی بقیه ا... الاعظم (عج)، آزمایشگاه‌های مجهز و پیشرفته، سایت اینترنتی منحصر بفرد در بین دانشگاه های کشور، بدون شک یکی از مراکز مهم آموزش عالی در جنوب شرق کشور به حساب می آید.

 

اما پس از انتصاب موسی بهلولی به سمت سرپرستی دانشگاه زابل شاهد یک سونامی چشمگیر تغییراتی در دانشگاه بودیم به گونه‌ای که در مدتی کوتاه از دیگر دانشگاه‌ها که تغییر ریاست آن‌ها، زمانی طولانی‌تر می‌گذرد پیشی گرفته است.

 

موسی بهلولی در این مدت کوتاه، 11 تغییر را در سطح مدیریت دانشگاه بوجود آورد و در حرکتی گازانبری ریاست دانشکده‌های علوم پایه، کشاورزی، آب و خاک، دامپزشکی و همچنین سرپرست حوزه ریاست، مشاور رئیس، معاون مالی و اداری، معاون پژوهشی، مدیر امور پژوهشی، مدیریت کتابخانه مرکزی و اسناد دانشگاه، مدیریت امور حقوقی و مدیر روابط عمومی را تغییر داد.

 

این تغییرات گسترده در مدت کوتاه 2 ماهه پیغامی را برای شورای عالی انقلاب فرهنگی به همراه دارد و به نظر می‌رسد رئیس دانشگاه برای تغییرات آمده و در زمان سرپرستی خود تصمیم دارد با تغییرات گسترده پای خود را پیش از گرفتن حکم ریاست در دانشگاه محکم کند.

 

اما این تغییرات گسترده و کنار گذاشتن افراد با صلاحیت که امتحان خود را در گذشته به خوبی پس داده‌اند، نگرانی‌هایی را برای آینده فرهنگی‌ترین دانشگاه کشور به وجود آورده است و باید دید اکنون که رتبه علمی کشور نیز در سراشیبی افول قرار دارد دانشگاه زابل با این تغیییرات به کدام سو پیش خواهد رفت.

 

گفتنی است رهبر معظم انقلاب نیز چندی پیش در دیدار با روسای دانشگاه‌های کشور نسبت به اوضای دانشگاه‌ها ابراز نگرانی کرده و از افت جایگاه علمی کشور گلایه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۹
آن روز که رای داده می شد باید فکر این روزها هم می شد.

اینگونه اخبار اصلا تعجب ندارد چون قابل پیش بینی بود
14
43
احسان جلالی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۸
به عنوان دانشجوی دانشگاه زابل بر این اعتقادم که متاسفانه مهره های با تجربه و مفید کنار گذاشته شدو مهره های به نوعی سوخته روی کارآمده اند. متاسفانه متاسفانه و متاسفانه سرپرست دانشگاه رابطه ی چندان خوبی با دانشجویان نتوانسته برقرار کند... نکته قابل ذکر این است که معاونت مالی و ریاست دانشکده علوم از دوستان صمیمی سرپرست دانشگاه هستند. از نظر من فردی که در طی چندین سال به عنوان عضو هیئت علمی با مدرک دکترا نتوانسته به مدیریت گروه شیمی منتصب شود... نباید به عنوان سرپرست انتخاب می شد چون توانایی لازم را در ایشان دیده نشده است.
10
45
ناشناس
۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
لازم به ذکر است که معاون اداری و مالی دانشگاه رتبه اول پژوهشی دانشگاه با حدود صد مقاله بین المللی است. و بر اساس صحبت دکتر بهلولی در جلسه تودیع و معارفه ایشان حدود دو میلیارد تومان از محل اصلاح قرار داد ها و اجرای قوانین صرفه جویی مالی داشته است.
احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸
سلام
معاون فرهنگی که عوض نشده، چطوری فرهنگی ترین دانشگاه رو به افول رفته.
35
9
عضو هیات علمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴
سلام
انتصابات ایشون واقعا عجیبه
افرادی که سوابق جالب در دعوا و هتاکی دارند شدند مسولین سیستم
البته شاید لیاقت دانشگاهیان زابل همین باشه که زمانی که باید حمایت می کردند سکوت کردند و از مدیریت صحیح قبلی پشتیبانی نکردند اما متاسفانه دود این وضعیت در چشم همه داره میره
10
43
نسترن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۲
درود بر دکتر اوکاتی عزیز جایش در دانشگاه خیلی خالی است . قدر نعمتی را که دانشگاه زابل داشت، ندانستند.
10
44
ناشناس
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
از مدیدیت جدید انتظار می رود به رانت های علمی ظالمانه رسیدگی جدی نماید
دل بینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳
جامعه ی دانشجویی از این انتخاب سیاسی وزارت علوم تحت فشار استانداری واقعا ابراز تاسف میکنه، انتخاب مدیری که هنوز 2 سال بیشتر نیست دکترا گرفته و رسمی قطعی هم نشده، سیاه تر از اون مقالات مشترک مستخرج از رساله ی این آقا با جناب وزیر علوم هست. به کجا داری میری دولت تدبیر و امید و به چه قیمتی؟؟؟!!!!
10
44
عضو هیات علمی زابل
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴
جامعه دانشگاهی زابل واقعا ناراحتن از نحوه مدیریت ...کاش مثل دانشگاه سیستان و بلوچستان برای تعیین رییس انتخابات برگزار می شد.
6
44
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶
حقیقت آن است که در دانشگاه زابل فقط دو مدیر حذف شده اند که هر کدام سایقه بیش از هفت سال بعنوان رییس دانشکده داشتند. بقیه فقط جابجا شدن. و این حق سیستم مدیریت است که تغییر دهد. یادمان باشد که رتبه پژوهشی دانشگاه زابل 127 بود و بعدتر از دانشگاه آزاد واحد مرودشت.
بنابراین انتظار از سیستم جدید داریم که تغییرات بیشتری را شاهد باشیم.
33
1
سیستانی از ده کیخا
United States of America
۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
سلام به همه همشهریان و دلسوزان منطقه: نکاتی برای من جالب بود که خدمتتان عرض میکنم اول اینکه دوستانی که در ابتدا امر ریاست هر رییسی منتقد آن فرد میشود جزء منسوبین افراد عزل شده میباشند و یا کسانی هستند که در انتظار عزل هستند و این احساس خطر را کرده اند و یا کسانی هستند که انتظار پست داشته اند و محروم شده اند. و این نظرات نظرات مسموم به عناد و دشمنی است وگرنه برای نقد یک مسئول حداقل باید یکسال صبر کرد و نتیجه را دید و بعدا درباره عملکرد وی تصمیم گیری کرد.
41
0
پربازدیدترین آخرین اخبار