آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۵۸۸
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بوعلی سینا:

مهمترین و اساسی‌ترین هویت جنبش دانشجویی استکبارستیزی و مبارزه با آمریکاست

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بوعلی سینا گفت: مهمترین و اساسی‌ترین هویت جنبش دانشجویی استکبارستیزی و مبارزه با آمریکاست و از زمان بعد از سلطنت رضا شاه تا کنون هیچ حرکت دانشجویی بر پایه حمایت از آمریکا و ورود آمریکا به ایران نبوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از همدان، حجت الاسلام رستمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا ظهر امروز در مراسم ویژه روز دانشجو در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا اداره انقلاب فرهنگی در همه زمان ها را در دستان دانشجویان دانست و گفت: در هر مقطع از انقلاب دانشگاه توانسته پیش قراول باشد.

 

وی تصریح کرد: هویت جنبش‌های دانشجویی حول چند محور مهم و اساسی اداره می‌شود که اگر از این مسیر خارج شود نتایج آن به‌گونه دیگری می‌شود.

 

حجت الاسلام رستمی در ادامه عنوان کرد: مهمترین و اساسی‌ترین هویت جنبش دانشجویی استکبار ستیزی و مبارزه با آمریکا بوده است که از زمان بعد از سلطنت رضا شاه تا کنون هیچ حرکت دانشجویی برپایه حمایت از آمریکا و ورود آمریکا به ایران نبوده است؛ بنابراین اگر موردی در این زمینه مشاهده شود، قطعا دانشجو نماهایی هستند که در کشور فعالیت می‌کنند.

 

نماینده نهاد رهبری در داشگاه بوعلی سینا با اشاره به هویت استقلال طلبی دانشجویان در دوره‌های مختلف تصریح کرد: با مشاهده جنبش‌های دانشجویی از بدو تأسیس دانشگاه در ایران شاهد این امر هستیم که هیچ جنبشی بر عدم استقلال طلبی دانشجویان نبوده و بدنه جنش‌های دانشجویی برپایه استکبارستیزی و استقلال طلبی استوار است.

 

حجت الاسلام رستمی موفقیت‌های دانشجویان را مرهون بیداری و هوشیاری دانشجویان دانست و گفت: با وجود همه کاستی‌های موجود در راه‌های پیشرفت داشجویان، نقاط قوت ایران در دانشگاه‌ها بوده و در همه زمینه‌ها دانشجویان در صدر تحولات در همه زمینه‌ها بوده‌اند.

 

وی ضمن بررسی اثرات تحریم بر پیکره دانشگاه‌ها اعلام کرد: در زمان تحریم و ترور، مستکبران همیشه دانشگاه و دانشجو  را در لیست خود قرار داده؛ اما غافل از اینکه دانشگاه‌های ایران در کسب پیشرفت‌های علمی دنیا در همه عرصه‌ها با نقاط قوت بیشتری پا به عرصه‌های علمی گذاشته‌اند.

 

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بوعلی سینا تولید علم در ایران را در دستان دانشجویان خواند و افزود: سرعت رشد علمی در دانشگاه‌ها حتی در زمان تحریم نیز به خوبی حفظ شده و دانشجویان همواره مطالبه‌گر علم بوده‌اند.

 

حجت الاسلام رستمی در پایان از دانشجویان خواست تا در همه زمینه‌ها دشمن شناس باشند و همچنین دانشجویان محیط شناس و اهل رصد در علم را پیروزان علم دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار