آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۷۰۶
استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان:

انگلیسی‌ها برای رسیدن به اهدافشان همه ارزش‌های اسلامی را مورد هدف قرار می‌دهند

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان گفت: انگلیسی‌ها برای اینکه به اهداف خود برسند گام به گام و پله به پله حرکت می‌کنند و همه ارزش‌های اسلامی را مورد هدف قرار می‌دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اراک، محسن نصری، استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان در نشست دانشجویی شیعه انگلیسی با حضور کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور اراک با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی به جهت بصیرت افزایی دانشجویان و قشر دانشگاهی برگزار شد، موضوع را با سه سر شاخه چیستی، چرایی و چگونگی شیعه انگلیسی بررسی کرد.

 

وی افزود: در چیستی شیعه ای که انگلیسی ها آن را عنوان می کنند دو نوع شیعه است، اول شیعه سکولار غرب زده، این نوع از انواع شیعه های انگلیسی دین را از سیاست جدا می دانند و سبک زندگی غربی دارند؛ ولی ظواهر شیعه را رعایت می کنند.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان ادامه داد: دوم شیعه متحجر خشونت گرا است و از شاخصه های این نوع شیعه، تعصب بی منطق و عقلانیت با دشمنی فرقه های اسلامی بدون دشمنی با صهیونیسم است.

 

نصری در ادامه ضمن بررسی دقیق تر در مسائلی که برنامه ریزی شده است و با بهره گیری از آیه قرآن کریم گفت: اینان در نظر دارند با پایین بردن شمشیر و بالا بردن قرآن به اهدافی که در جنگ سخت و نظامی به آن نرسیده اند، نایل شوند.

 

وی تصریح کرد: به همین خاطر شیعه و در کلامی بهتر به نام اسلام در مقابل اسلام می ایستند؛ همانطور که در آیه ۱۰۷ سوره توبه نیز این موضوع اشاره شده است.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان گفت: گروهى دیگر از آنها کسانى هستند که مسجدى ساختند براى زیان رساندن به مسلمانان و تقویت کفر و تفرقه افکنى میان مومنان و کمین گاه براى کسى که از پیش با خدا و پیامبرش مبارزه کرده بود.

 

نصری خاطرنشان کرد: انگلیسی ها برای این که به اهداف خود برسند گام به گام و پله به پله حرکت می کنند و همه ارزش های اسلامی را مورد هدف قرار می دهند که در برنامه های خود و چگونگی تحقق این گونه شیعه می توان به تبلیغ و ترویج جدایی دین از سیاست، شیعه هراسی با بدعت، تحریف و خرافه، اختلاف و نزاع بین شیعه و سنی اشاره داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار