کد خبر:۴۶۷۸۳۴
در همایش «دانشجوی دیروز، دانشجوی امروز» مطرح شد

دانشجوی ممتاز کسی است که چند گام از استاد خود جلوتر باشد/ دوران مدرک به پایان رسیده است

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: یک دانشجوی ممتاز کسی است که چند گام از استاد خود جلوتر باشد. ما می‌توانیم واقعیت را تا جایی که مورد نیاز جامعه است، تغییر دهیم و افق‌های جدیدی برای پیشرفت علم و سیاست و اجتماع باز کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، همایش «دانشجوی دیروز، دانشجوی امروز» در دانشکده ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد دیروز توسط انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار شد.

 

در این همایش پرویزی، استاد دانشگاه فردوسی با بیان اینکه دانشجو آن طوری که باید باشد نیست، به این دلیل که دانشگاه‌ها آن کارکردی که باید داشته باشند را ندارند، گفت: می‌توانیم این شرایط را تغییر دهیم طوری که روی خود تاثیر گذار باشیم. متاسفانه این امر را باور نداریم.

 

وی خطاب به دانشجویان بیان داشت: طوری زندگی کنید که موفق باشید که در یان صورت می‌توانید الگوی دیگران نیز قرار گیرید و دیگر نیازی به نصیحت که بدترین مسئله است ندارید.

 

پرویزی ادامه داد: سعی کنید در زندگیتان اخلاق پررنگ تر باشد، به نظر من اخلاق این است که طوری زندگی کنید که موجب آزار دیگران نشوید. اگر در زندگی اخلاق برایتان مهم باشد؛ آنگاه تبدیل به دانشجویی خواهید شد که به دنبال وظیفه خود است.

 

این استاد دانشگاه در پاسخ به سخن یکی از دانشجویان که گفته بود استاد باید عمل کننده باشد تا حرفش تاثیرگذار باشد، گفت: از شما دانشجویان می‌خواهم که این افکار منفی را از خود دور کنید؛ اینکه پرویزی چگونه دانشجویی بوده چه تاثیری در رفتار شما می‌گذارد اگر خوب درس می‌دهد از آن استفاده کنید.

 

وی بیان داشت: باید این گونه نگاه‌ها را از خود دور کنیم چون فقط به شما ضرر می‌زند.

 

پرویزی در خصوص فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی دانشجویان خاطرنشان کرد: درست است که دانشجو باید درس بخواند؛ اما می‌تواند فعالیت فرهنگی و سیاسی انجام دهد.

 

دانشجویی که محافظه کار نباشد طبیعتا به دنبال آرمان خواهی است

 

در ادامه زمانی، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه بحث دانشجو و دانشگاه از قبل از انقلاب و تا حال حاضر وجود داشته است، گفت: صحبت‌هایی که برای دانشجویان می‌گوییم به معنای اعمال نظرمان نیست شما می‌توانید از میان این نظرات گزاره‌های خوب را دریافت و آن را تجزیه و تحلیل کنید.

 

وی خطاب به دانشجویان مقطع کارشناسی بیان داشت: شما به دلیل اینکه وابسته به شغل و درآمدی نیستید پس در انجام وظایف خود محافظه کار نیستید و این امر می‌طلبد که شما عدالت خواه و ذهن پرسش گر داشته باشید که این باعث می‌شود که بر خود و محیط پیرامون خود تاثیر گذار باشید.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: دانشجویی که محافظه کار نباشد، طبیعتا به دنبال آرمان خواهی است که این خیلی مهم است؛ چون دانشجو موتور محرکه جامعه است و زمانی می‌تواند عنصر فعال باشد که بر آرمان خواهی خود پافشاری کند که این باعث ایجاد گفتمان و تثبیت سازی می‌شود.

 

زمانی گفت: اگر دانشجو بتواند به اندیشه‌های دینی خود درست عمق ببخشد آرمانخواهی او به اوج می‌رسد.

 

وی گفت: در دانشگاه فردوسی همه چیز ا آماده در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند که این باعث تنبلی دانشجو می‌شود؛ در حالی که در دانشگاه‌های دیگر از شیوه‌هایی استفاده می‌شود که ذهن آنان را درگیر می‌کنند. ما باید واضح نوشتن را کنار بگذاریم.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: دانشجو جوینده دانش است؛ بنابراین باید برای آنان سرفصل مطرح کنیم تا خود دانشجو به دنبال مطلب برود و عمقی فکر کند.

 

زمانی افزود: یک دانشجوی ممتاز کسی است که چند گام از استاد خود جلوتر باشد. ما می‌توانیم واقعیت را تا جایی که مورد نیاز جامعه است، تغییر دهیم و افق‌های جدیدی برای پیشرفت علم و سیاست و اجتماع باز کنیم.

 

 دوران مدرک به پایان رسیده است

 

در ادامه قنبری، استاد دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه دانشجوباید واقعا دانشجو باشد و باور کند که می‌تواند.

 

وی بیان داشت: متاسفانه امروز باور نداریم که می‌توانیم تصمیم بگیریم و دانشجو اگر فقط یادداشت برداری کند از نظر علمی زیر سئوال می‌رود.

 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: زمانی که افراد این مسئله را که می‌توانند تاثیرگذار باشند را باور نداشته باشند، چطور می‌توانند خودشان را صاحب نظر بدانند، دانشجویان خود را در حد جزوه نویسی پایین آورده‌اند.

 

وی ادامه داد: اگر دانشجویان قبول کنند که تاثیرگذارند حتی اساتید خود را نیز می‌توانند تحت تاثیر قرار دهند، دانشجو نباید فقط علمی باشد؛ بلکه باید یک سری از وظایف خود را عملی کند.

 

قنبری گفت: استادی که به دانشجو می‌گوید کار نیست به شما این حقیقت را که باید تلاش بیشتری داشته باشید را گوشزد می‌کند.

 

این استاد دانشگاه گفت: دانشجویان باید بازوان قوی داشته باشند نه مدرک و این را متوجه باشند که دوران مدرک به پایان رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار