به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام قرائتي امروز در همایش اندیشههای آسمانی در دانشگاه فرهنگیان مشهد، با بیان اینکه انسان هميشه در خسران و ضرر است، گفت: ایمان به خدا و عمل صالح انسان را از خسران نجات میدهد.
وي با اشاره به اینکه هر كاري كه رنگ الهي نداشته باشد، فناپذير است و اعمال و نتايجي در جهان باقي ميماند كه براي خدا و خالصانه براي او انجام شود، گفت: برخي از انسانها و بويژه جوانان در بند عقايد و تفكرات غلط و اشتباه هستند که این امر بزرگترين گرفتاري نسل جوان است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه با اشاره به این موضوع که قرآن از دو دسته خاسرین و پیروزان در معامله یاد میکند، بیان داشت: افرادی که در معامله ضرر کردهاند، نمیدانستند که عمر خود را در چه راهی میگذرانند؛ اما کسانی که پیروز شدند عبادت را سرلوحه کار خود قرار داده بودند.
حجت الاسلام قرائتی خطاب به جوانان دنیا را بازار دانست و خاطرنشان کرد: مراقب باشید عمرتان را در راهی هزینه کنید که در آینده حسرت گذشتهها را نخورید.
وی بر داشتن نیت خالص در انجام کارها تاکید و تصریح کرد: سعی کنید نیت بینیازی داشته باشید، به این معنا که زمانی که آب مینوشید بگویید الحمدالله. این نوع آب خوردن میشود آب خوردن میلیاردی.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: كسب تحصيلات دانشگاهي و علمي خوب است؛ اما شرط لازم و كافي براي ازدواج و موفقيت در زندگي نيست.
وی در ادامه به ناکارآمدی نظام آموزشی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: دانشجویان ما چهار سال دانشجو هستند؛ که چنانچه حساب کنیم تنها هشت ماه در طول این چهار سال را به دانشگاه میروند و در نهایت نیز مشاهده میکنید در طول این هشت ماه هر چه خواندهاند کاربردی نبوده است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر اینکه علم داشتن مدرک نیست، ابراز داشت: اکثر کتابهایی که در دانشگاهها تدریس میشوند، منجر به انتقال علم نمیشوند، بلکه تنها به ترجمه علم پرداختهاند.
حجت الاسلام قرائتی ضمن اشاره به این نکته که نظام آموزشی کشور باید در طول این چهار سال به دانشجویان مهارت بیاموزد، گفت: انسانی که هنر ندارد بیکار خواهد ماند و بیکاری یکی از عوامل سوق دادن انسان به گناه است.
وی خطاب به جوانان تاکید کرد: منتظر نباشید دولت برایتان شغل ایجاد کند، خودتان به دنبال یافتن شغل باشید.
رئيس ستاد اقامه نماز كشور با تاکید بر اینکه اگر در كنار آموزشهاي علمي و دانشگاهي، كسب هنر و مهارت هم مورد توجه قرار گيرد، بسياري از معضلات كشور مانند بيكاري جوانان حل ميشود، خاطرنشان کرد: كسب هنر و مهارت در بين جوانان يكي از راههاي حل مشكلات كشور است؛ اما باید توجه داشت که در شناخت و يادگيري هنر نبايد از هنرهاي ملي و بومي كشور غفلت شود.