آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۸۵۶

درخواست منصور هادی از سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس یک هفته‌ای

عبد ربه منصور هادی، رئيس جمهور مستعفی و فراری یمن در نامه‌ای به سازمان ملل نوشت از ائتلاف جنگ به رهبری عربستان در یمن خواسته است از تاریخ ۲۴ آذر (۱۵ دسامبر) آتش‌بسی یک هفته‌ای برقرار کند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، منصور هادی، در نامه‌ای به بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل ضمن اعلام این موضوع نوشت این آتش‌بس همزمان با مذاکرات صلح می‌تواند در صورت حمایت انصار الله تمدید شود.

 

نامه هادی که یک نسخه از آن نیز به شورای امنیت سازمان ملل ارسال شده اظهارات روز دوشنبه اسماعیل ولد شیخ احمد، نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن را که خواستار برگزاری مذاکرات صلح میان هادی و انصارالله در چارچوب قطعنامه ماه آوریل شورای امنیت شده بود، تایید می‌کند.

 

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن نیز روز دوشنبه اعلام کرد این مذاکرات در سوئیس برگزار خواهد شد.

 

از حدود 9 ماه پیش، نیروهای وفادار به منصور هادی با حمایت حملات هوایی و نیروهای زمینی ائتلاف جنگ به رهبری عربستان در تلاش هستند از پیشروی های مبارزان انصارالله جلوگیری کرده و مواضعی را در یمن به تصرف خود در آورند. 

 

به گفته گروه‌های ناظر بر تحولات یمن، تجاوز عربستان به یمن بیش از 7500 کشته بر جای گذاشته است که بیشتر آنان غیرنظامی بوده‌اند.

 

بنا به گزارش‌ها، اخیرا عربستان خارج شدن مبارزان یمنی از نقاط مرزی عربستان و عدم مخالفت با حکومت عبدربه منصور هادی در عدن را به عنوان شروط ریاض برای پایان به تجاوزش به یمن تعیین کرده بود.

 

پیشتر نیز مذاکراتی برای پایان دادن به جنگ یمن با میانجیگری سازمان ملل برگزار شده بود که با شکست مواجه شد.

 

تلاش‌های قبلی برای برقراری آتش بس در یمن ناکام ماند و دو طرف یکدیگر را به نقض شرایط آتش بس متهم کردند.

 

مقامات ارشد سازمان ملل با اشاره به محاصره دریایی یمن از سوی ائتلاف جنگ و نیاز مبرم شهروندان یمنی به کمک، درباره بحران بشردوستانه در این کشور هشدار داده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار