به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، حجت الاسلام حسینی امروز در بین دو نماز با بیان اینکه سعی می کنم، گفته رهبر معظم انقلاب را جامعه عمل بپوشانیم، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که من دیپلمات نیستم، یک انقلابی ام، من هم سعی می کنم که یک انقلابی باشم.
وی افزود: من باید تشکر کنم از برخی از دانشجویان که وقتی یه عده بیچاره غفلت زده به قول خودشان لندن نشین، از دانشجویان در فضای مجازی خواستند که از شورای صنفی استفاده سیاسی بکنند و پیام بدهند به اینها که شما از مسائل صنفی به شدت گله کنید و حتی به آنها گفتند که چه شعارهایی سر بدهید و حتی غیر از شورای صنفی.
حسینی ادامه داد: من تشکر می کنم از این دوستان عزیز که دست رد به سینه ها زدند و ملیت و دینشان و مذهبشان را به این غفلت زده ها نفروختند و این جای تشکر دارد، البته من امیدوارم که همین مسیر ادامه پیدا کند و دوستان در همین مسیر ثابت قدم بمانند.
امام جماعت مسجد دانشگاه صنعتی بابل تصریح کرد: همانطور که قبلا اعلام کردیم، امروز می خواهیم به تبیین دو جریان و فکر اصولگرایی و اصلاح طلبی به پردازیم.
وی تصریح کرد: من قبول دارم که اصولگرایی بعضا بد تعریف شده است و یا اینکه ما بد التزاممان را به آن نشان دادیم و همچنین قبول دارم که زیر علم اصلاح طلبی، به خاطر عدم تعریف درست اصلاح طلبی خیلی از افراد به انحراف کشیده شدند، مرزها را باید مشخص کرد و این دستور قرآن است.
حسینی در ادامه با اشاره به آیه 10 سوره ملک، گفت: از یک عده ای روز قیامت می پرسند که چه شد شما جهنمی شدید، می گویند که ما حرف حق را نشنیدیم و تعقل نکردیم.
وی در ادامه با اشاره به اوصاف مومنان در قرآن گفت: خدا می فرمایند، مومن کسی است که همه حرف ها را می شنود و از بهترین حرف پیروی می کند. اینها همان کسانی هستند که خدا آنها را هدایت کرد، صاحب عقل و صاحب خرد هم اینها هستند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل ادامه داد: در ادامه مسیر اصولگرایی و اصلاح طلبی، مشکل بزرگی که به وجود آمد، این بود که اعضا و وابستگان به این دو جریان به خوبی اهداف و آرمان ها و خطی مشی این دو جریان را یا نخواستند و یا نتوانستند به خوبی تبیین کنند.
وی تصریح کرد: آقای محمدرضا تاجیک مشاور دولت اصلاحات، می گوید، آن چه عیان است، چه حاجت به بیان است، وقتی اصلاح طلبی را تبیین نکردیم پس نباید از اینکه افرادی غیراصلاح طلب وارد این جریان شوند، و با هزینه هر گرایش و کنشی به نام اصلاحات را بپذیریم. از کسی که به نام اصلاح طلبی می رود و با فرح پهلوی ملاقات می کند، تا کسی که در پشت تربیون خارجی می رود و می خواهد نظام را براندازی کند، همه اش به نام اصلاح طلبی است، پس از ماست که برماست. جریان اصلاحات نباید هزینه هر حرفی و هر کنشی را بدهد، هر چه سریعتر باید مشخص شود که مرزهای اصلاحات کجاست. هر کسی و جریانی که از این مرز عبور کند، اصلاح طلب نیست. باید معلوم شود که اگر کسی از این مرز عبور کرده است، دیگر عبور کرده و نام او اصلاح طلب نیست.
حسینی خطاب به تاجیک گفت: بعد از جند سال، بعد از 10 سال کمتر و بیشتر تاز به اینحا رسیدید که باید اصلاح طلبی را تعریف کنید؛ زیر علم اصلاح طلبی خیلی ها مسیر را اشتباه رفتند.
آقای سعید حجاریان می گوید: اصلاح طلبی سر ندارد. یعنی چون تعریف درستی از آن نشده است کسانی زیر این علم جمع شده اند که نباید بشوند؛ و لذا عدم صف بندی با عناصر ضد انقلاب صدمات زیادی را متوجه اصلاح طلبان کرده است.
من بعضی از جملات رئیس دولت اصلاحات را از صمیم دل بدون هیچ جهت گیری سیاسی عرض میکنم: در بحث اصول گرایی و اصلاح طلبی من بعضی از جملات برادر عزیزمان را خدمت شما می خوانم: مشکل این نیست که زنان چگونه لباس می پوشند مشکل این است که زنان بتوانند در عرصه های مختلف حضور داشته باشند. این حرف را چگونه باید تبیین کرد؟ بله اینکه زنان چگونه در عرصه جامعه حضور داشته باشند مشکل است و باید برای آن راه حلی یافت ولی وضعیت پوشش آنان هم مشکلی است که باید برای آن راه حلی یافت.
وی ادامه داد: رئیس دولت اصلاحات می گوید، برای اینکه بتوانید پیشرفت کنید راهی جز راه غرب ندارید و راه غرب یعنی پذیرش خرد غربی. بعد از فتنه 88 در نشستی که وی با جوانان داشته اند باز هم نقل شده است که من نمی گویم در انتخابات تقلب شده است، حالا می گویند تخلف شده است. اگر نمیگویید پس چرا چند ماه قبل از انتخابات رسانه های غربی و بلندگو به دست های داخلی رمز تقلب بود که... شما نگفتید تقلب شده است. کی گفتید این حرف را؟ با علم تقلب چه بلبشویی در جامعه اتفاق افتاد؟ چقدر نظام هزینه داد.
حسینی با بیان اینکه خاتمی گفت: احساس می کنم ما نتوانستیم خوب صحبت هایمان را بیان کنیم، تصریح کرد: خوب معلومه که نتوانستید، چرا اینکار را انجام دادید که نظام این همه هزینه بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: خاتمی می گوید، من راجع به شعارها موضع گرفتم، راجع به جمهوری اسلامی و اهانت به حضرت اباعبدالله موضع گرفتم، و همیشه هم گرفته ام، البته شاید توقع این بوده که بیشتر بگیرم ، که البته قطعا توقع هم همین بوده که بیشتر موضع گیری کنید.
حسینی افزود: بله امام زمان از شما انتظار داشت که جوری موضع گیری می کردید که دشمنان از شما سوء استفاده نکنند، رهبری عزیز از شما انتظار داشت که به عنوان یک سید روحانی و رئیس جمهور یک مملکت اسلامی جوری موضع گیری کنید که دشمنان از شما سوء استفاده نکنند.
حسینی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه خطا غیر از خط است، تصریح کرد: ممکن است کسی خطایی کرده باشد ولی خطش انحرافی نباشد، خطای او را نمیشود همیشه جلوی چشمش آورد، اگر عذرخواهی کرد و اعتراف به اشتباهش کرد، نباید او را دیگر انحرافی بدانیم.
وی در پایان تاکید کرد: دانشجویان با افکار و سلیقه های متعدد کنار هم بنشینید و با هم باشید و صمیمی باشید ولو با اختلاف سلیقه اما در دایره نظام. من نبینم در فضای دانشگاه و در نشریات کسی اصل نظام را بتوپد.این غلط است.