به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یاسوج، در پی درج خبری با تیتر «نیمهتمام ماندن جشن روز دانشجوی علوم پزشکی یاسوج با اعتراض دانشجویان!» در خبرگزاری دانشجو، دو تشکل وحدت اسلامی و انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره)، به عنوان مجریان این برنامه جوابیه ای صادر کردند که عیناً منتشر میشود:
بزرگداشت روز دانشجو با حضور پرشور دانشجویان اغاز شد در وحله ی اول برنامه به صورت جشن نبود و به صورت بزرگداشت برگزارشد.
در آغاز بیانیه تشکل توسط اقای برگریزانه دبیر تشکل وحدت اسلامی دانشجویان حول محور روز دانشجو و نقش جنبش های دانشجویی فضای دانشگاه ها و انتظارات از دولت و انتخابات مجلس های اینده و برگزارشدن انتخابات ازاد و محکوم کردن حادثه ۸ آذر در دانشگاه ازاد یاسوج قرائت شد.
مراسم با میزگرد چهره های مربوط با دهههای مختلف دانشجویی شروع شد. هرکدام از سخنرانان به نقش این جنبشها در پیشرو شدن اهداف دانشجویی سخن گفتند .دکتر مرادیان که با سخنان خود به نقش این جنبش ها در دوره های مختلف و فضای فعالیت انها اشاره کردند که در همین حین یکی از دانشجویان که معمولا در اکثر برنامه ها دنبال اخلال در روند برنامه ها بوده و به دنبال اهداف دیگری غیر از روشن فکری و اگاهی هستند.
اعتراض کرد که دکتر مرادیان با وجودی که سخنران اصلی برنامه بود گفت ما قائل به دموکراسی هستیم اگر اکثریت دانشجویان مایل به سخنرانی بنده هستند ادامه میدهم در غیر این صورت ادامه نمی دهم. که با حمایت قاطع دانشجویان به سخنرانی خود ادامه داد. متاسفانه عده ای از افراد که تعدادشان به انگشتان یک دست هم نمی رسد در برنامه هایی که مطابق میل خود نیستند دنبال اخلال در نظم روند برنامه ها هستند.
بعد از پایان میزگرد که از لحاظ محتوایی از نکات خوبی برخوردار بود که مورد حمایت دانشجویان قرار گرفت . در بخش دیگری از برنامه اجرای گروه تئاتر نمونه کشوری که در جشنواره علوم پزشکی های کشور رتبه اول را کسب کردند.
موضوع تئاتر مشکلات دوران دانشجویی را نشان می داد و اتفاقا در همان جشنواره علوم پزشکی همین موضوع را اجرا کردند. و چون موضوعش مربوط به فضای دانشگاه بود مورد استقبال زیاد دانشجویان قرار گرفت که دو سه نفر هم نمی شدند با کم ظرفیتی و زود قضاوت کردن در مورد تئاتر در روند اجرای آن اخلال وارد کردند.
مجری به حرکات این افراد واکنش نشان داد که از خودشان ظرفیت بیشتری نشان دهند و از برخورد احساسی دوری کند.
دانشجویان که تئاتر مشکلات دوران دانشجویی خودشان را نشان می داد و علاقه مند به اجرای تئاتر بودند متاسفانه با دیدن این کم ظرفیتیها که مانع از اجرای ان شد به نشان اعتراض از سالن خارج شدند و اصل اعتراض به ادامه پیدا نکردن تئاتر بود نه موضوع تئاتر.