کد خبر:۴۶۸۵۹۶
با انتشار نامه‌ای صورت گرفت

اعتراض ۱۰۰۰دانشجوی جهادگر خوزستانی به استقبال استاندار خوزستان از فتنه‌گران

۱۰۰۰ نفر از دانشجویان جهادگر خوزستانی در نامه ی سرگشاده به استاندار خوزستان نسبت به استقبال وی از فتنه گران اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز،  ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان جهادگر خوزستانی در نامه ی سرگشاده به استاندار خوزستان نسبت به استقبال وی از فتنه گران اعتراض کردند.

متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر مقتدایی
استاندار محترم استان خوزستان

سلام علیکم؛

با سلام و صلوات برپیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی(ص) و خاندان پاک ایشان به ویژه سرور آزادگان جهان ،حضرت سیدالشهدا (ع) که بهترین الگوی آزادگی در عمل صالح ،آزادی اندیشه پاک و آموزگار اصل عدالت خواهی تا پای جان می باشد،شخصیتی که تا به امروز هر ندای آزادیخواهی در شرق و غرب عالم،از راه و طریقت ایشان بهره می گیرد.

متنی را که در ذیل مطالعه می فرمایید صدای آزادگی و لبیک یا حسین 1000نفر از دانشجویان جهادگر استان است که راه و رسم خویش را همان اقتدار و عزت و آزادگی و مجاهدت حسینی قرار داده اند و در گوشه و کنار این استان ،در مناطق دورافتاده و محروم،در اوج گمنامی و به دور از هرگونه هیجانات و بازی های سیاسی که خیمه شب بازهای این استان هرروزه و با هر بهانه ای به نمایش می گذارند و از مسولیت واقعی خود که خدمت به مردم و محرومان و به قول حضرت امام خمینی(ره) ولی نعمتان است بازمانده اند،به انجام خدمت رسانی و کمک به رفع غبار محرومیت می پردازند.


جناب آقای استاندار این نامه دلنوشته ی کسانی است که محرومیت دشت های اندیکا و لالی ، دور افتادگی و عقب ماندگی کوههای سربه فلک کشیده ممبین ایذه،مدارس تخریبی شعیبیه،کوخ های مستضعفین ملاشیه ی اهواز و سرحانیه ی خرمشهر،منطقه مهجور مانده ی کوره های ماهشهر،روستاهای محروم محور دحیمیه ی دشت آزادگان و... را درک کرده اند ،برای مردم روستا دلسوزی نموده اند و عرق جبین ریخته اند این در حالی است که هیچ گونه حمایتی از دستگاههای اجرایی استان که متولی اصلی امر محرومیت زدایی هستند صورت نپذیرفته و تمامی این حرکتهای سازندگی و خدمت رسانی بصورت خودجوش و با روحیه جهادی توسط دانشجویان انجام می گیرد.


آقای دکتر راستش را بخواهید بسیار سخت است که روحیه انقلابی و جهادی داشته باشی و دم از ولایت و ولایت مداری بزنی و آزادگی عمل،آزادی اندیشه و عدالت خواهی حسین (ع)را در ورای زندگی خویش قرار دهی،در نهایت نیز گزینه سکوت را در مقابل چنین حادثه ی دردناکی انتخاب نمایی... حادثه ی دردناک استقبال جنابعالی بعنوان بالاترین شخصیت و مسول اجرایی در استان،از یک عامل ضد سیاست های نظام و انقلاب و چهره ی شاخص فتنه ی سال 88


حال با توجه به استقبال گرم و غیرقابل چشم پوشی صورت گرفته،و روحیه جنبشی و جهادی دانشجویان جهادگر ،سئوالات و شائبه هایی در اذهان نقش بسته که امیدواریم پاسخ های قانع کننده ای نیز از جانب شما دریافت نماییم


1- آیا تا کنون با این شوق و رغبتی که برای استقبال از یک عامل فتنه شتافته اید برای بازدید از مناطق محروم و شنیدن درد و دل ولی نعمتان رفته اید؟


2 -با وجود درصد بالایی از محرومیت ،عقب افتادگی ها ومشکلات زیر ساختی در استان زرخیز و سرشار خوزستان چه دلیلی وجود داردبه جای رسیدگی به امور مسلمین به فکر سیاسی بازی و منافع حزبی خویش باشید و اصلا اولویت کاری شما در این خصوص چه می باشد سازندگی یا سیاسی بازی؟


3-آیا کرسی مسولیت اجرایی کشور آنقدر مهم و با ارزش و با اصالت می باشد که شما برای حفظ آن به استقبال عوامل شناخته شده ی فتنه و ضد ارزش ها و اصول انقلاب بشتابید؟

در آخر نیز شما را توصیه میکنیم به مطالعه ی نامه ی با ارزش و پرمغز مولای متقیان به مالک اشتر والی مصر در خصوص نحوه اداره و رهبری جامعه،نامه شماره 53نهج البلاغه،نوشته ای که در آن وظایف و اولویت های کاری یک مسول حکومت اسلامی دررسیدگی به مستضعفان،اخلاق شخصی،مردم گرایی وحق گرایی،اصول روابط اجتماعی رهبران و حاکمان و بسیاری از مطالب دیگر به روشنی بیان شده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار