محمد افشاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با اشاره به صحبت های رئیس جمهور در روز دانشجو گفت: نقد باید در چارچوب قانون باشد و تفاوت بین نقد و تخریب را در نظر بگیریم.
وی افزود: نباید به اسم نقد دولت های قبل به افرادی اجازه حضور در دانشگاه ها داد که حضورشان برای آرامش دانشگاه مخرب است و نقد نباید بستر رشد و پرورش چنین افرادی باشد یا عده ای به بهانه نقد، تعصبات و عقده های جناحی و حزبی خود را بگشایند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان در خصوص سخنان رئیس جمهور در رابطه با نقد تصریح کرد: عده ای با بهانه نقد سازنده شروع به نقد از دولت قبل می کنند؛اما بیشتر کینه های حزبی خود را خالی می کنند.
افشاری با تاکید بر اینکه بد نیست دولت به حساب خودش رسیدگی کند، بیان داشت: در این دو سال آقای روحانی جواب نقدهایی که به دولتشان وارد شده را چگونه پاسخ دادند؟ آیا غیر از این بود که با انواع برچسب ها از بی سواد و بی شناسنامه گرفته تا عصر حجری و از جای محدود تغذیه شونده، به استقبال انتقاد ها رفته بودند؟ در همان روز دانشجو واکنش آقای روحانی به انتقادهای دانشجویان چگونه بود؟
وی در بخش دیگر سخنانش در خصوص ثبات اقتصادی دولت افزود: امیدواریم حرف های ایشان درست باشد؛اما آمار چیزهای دیگری می گوید. طبق آمار بین المللی تورم ایران هشتاد درصد اعلام شد. آمارها از منابع متفاوتی اعلام می شود؛ بنابراین زیاد نمی شود به هر آماری استناد کرد. مهم تر آن که اقتصاد بیشتر در زندگی مردم نمود پیدا می کند و باید پرسید آیا مردم واقعا تورم تک رقمی را لمس می کنند؟
مسئول بسیج دانشجویی در این خصوص افزود: برخلاف سخنان ریاست جمهور، مسئله اقتصاد یک مسئله آماری نیست؛ بلکه خودش را در کف جامعه نشان می دهد.
افشاری در خصوص فضای امن و امنیتی در دانشگاه تصریح کرد: اصل حرف رئیس جمهور صحیح است. فضا باید امن باشد و نه امنیتی، تا دانشجویان به راحتی بتوانند به فعالیت بپردازند. چگونه است آقای رئیس جمهور از آفات فضای امنیتی در دانشگاه سخن می گوید؛ اما برای حضور خودشان در دانشگاه ها، دانشگاه ها تبدیل به یک پادگان نظامی می شود؟ آیا ایشان دانشجویان را تروریست می دانند؟
وی در پایان با اشاره به نزدیک شدن به ایام انتخابات خاطرنشان کرد: رئیس جمهور گفته که نظرش به شورای نگهبان، نظر قانون اساسی است، بد نیست ایشان نظر قانون اساسی را به دولت در خصوص انتخابات نیز بداند. دولت باید در انتخابات امانتدار رای مردم باشد. مبادا مسئولان در انتخابات وامدار حزب و جریان خاصی قرار بگیرد.