دادگاه ۳ متهم پرونده بخیه کودک ۴ ساله هفته آینده برگزار می شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد خسروی وفا رئیس کل دادگستری اصفهان در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده بیمارستان خمینی شهر اصفهان اظهار کرد: در جریان رسیدگی به این پرونده، سه نفر از متهمین شامل دکتر و پرستار مربوطه و همچنین سوپروایزر به اتهام عدم کمک به مصدوم به استناد بند 2 از ماده واحده قانون (خودداری از کمک به مصدومین) تفهیم اتهام شدند و آخرین دفاع از آنها اخذ شده است.
وی افزود: کیفرخواست این پرونده صادر شده و پرونده به دادگاه جزایی خمینی شهر ارسال شده است.
رئیس کل دادگستری اصفهان یادآور شد: یک هفته قانونا زمان ابلاغ وقت دادگاه به متهمین است و بر این اساس هفته آینده دادگاه رسیدگی به پرونده تشکیل میشود.
گفتنی است، بر اساس ماده 2 قانون مجازات خودداری از کمک به مصدومین و رفع مخاطرات جانی، افراد حسب وظیفه و قانون مکلفند که به اشخاص آسیب دیده یا کسانی که درمعرض خطر جانی هستند، کمک نمایند و هرگاه کسی از کمک به آنها خودداری کنند به 6 ماه تا 3 سال حبس محکوم خواهند شد.