کد خبر:۴۶۹۳۸۱
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

رفع مشکلات خدمات دهی در بیمارستان‌ها هدف ارزیابی بیمارستانی است

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که هدف ما از ارزیابی و و نحوه ارائه خدمات در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفع مشکلات احصاء شده در این خصوص می‌باشد، گفت: تلاش داریم تا در نتیجه سلسله جلسات ارزیابی بیمارستانی مشکلات موجود در نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران را رفع کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد اسماعیل خیامی امروز در نشست هم اندیشی ارزیابی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که دیدن مشکلات و پیدا کردن راه حل آن برای ما نوعی پیشرفت است، گفت: باید تلاش شود حتی به صورت نسبی در رفع مشکلات موجود در بیمارستان‌های دانشگاه نائل آییم.

 

وی افزود: در این مسیر تلاش داریم همه معاونت‌های دانشگاه را دخیل کرده و در کنار معاونت درمان جهت رفع مشکلات موجود در بیمارستان‌های دانشگاه اقدامات عملیاتی صورت بگیرد.

 

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حرکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت تهیه گزارشی از ارزیابی وضعیت بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در چگونگی فرآیندهای بیمارستانی و نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت را برای اولین بار در کشور دانست و تصریح کرد: امید داریم بتوانیم مانند یک تقویم عملیاتی و دانشگاهی به صورت ماهانه جلسات بازنگری و هم اندیشی جهت رفع مشکلات موجود را داشته باشیم.

 

خیامی با بیان اینکه این طرح، فرایندهای مختلف بیمارستانی را مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: امور مالی، اداری و آموزشی از مواردی هستند که به همراه تیم کاملی از مدیران و کارشناسان حوزه‌های مختلف معاونت درمان به همراه نمایندگان معاونت آموزشی، غذا و دارو  و توسعه حضور مستمر و فعالی در اجرای این طرح در بیمارستان‌ها دارند.

 

وی به اجرای این طرح در تمامی بیمارستان‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان اشاره کرد و افزود: تا کنون ۹ بیمارستان در مشهد از مجموع ۱۳ بیمارستان زیر نظر دانشگاه مورد ارزیابی این طرح قرار گرفته است و پس از پایان بیمارستان‌های مشهد به بیمارستان‌های زیر نظر دانشگاه در استان خواهیم پرداخت.

 

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد را اجرا کننده این طرح دانست و افزود: این فرآیند در مدت یک روز به صورت منسجم انجام می‌شود که در پایان با دریافت گزارشات به دست آمده از سوی کارشناسان و مدیران در بخش‌های مختلف ماحصل گزارش در اختیار ریاست بیمارستان قرار می‌گیرد.

 

خیامی با بیان این نکته که گزارش به دست آمده با حضور معاون درمان در هر بیمارستان مورد بررسی و جهت رفع مشکلات آن اقدام می‌شود، تاکید کرد: پس از ارائه گزارش کتبی، روسای بیمارستانی باید تلاش کنند تا مشکلات مربوطه در این خصوص را رفع کنند.

 

وی در ادامه سه بیمارستان منتصریه، امام رضا(عج) و ابن سینا را در لیست انجام طرح ارزیابی دانشگاه دانست و بیان داشت: تلاش داریم تا در این طرح نحوه ارزیابی و چگونگی ارائه خدمات از تمامی فرآیندهای بیمارستانی را و همچنین چگونگی اجرای طرح تحول نظام سلامت را مورد بررسی قرار دهیم.

 

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با بیان این نکته که گزارش ارزیابی از هر بیمارستان در اختیار ریاست دانشگاه نیز قرار داده خواهد شد، خاطرنشان کرد: این طرح می‌تواند به ما کمک کند تا وضعیت بیمارستان‌های دانشگاه در حوزه درمان را ارتقاء داده و بر اساس شرایط هر بیمارستان تصمیمات درمانی خود را اتخاذ کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار