کد خبر:۴۷۰۱۷۲
رییس دانشگاه امیرکبیر:

دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌تواند جزو ۲۰۰ دانشگاه بر‌تر دنیا باشد

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه می‌تواند در مدت زمان ۲ تا ۳ سال آینده جزو ۲۰۰ دانشگاه بر‌تر دنیا قرار بگیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد معتمدی در مراسم گرامیداشت روز پژوهش و فناوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: مهم‌ترین اقدام برای رسیدن به این هدف بزرگ تلاش در بخش‌های مختلف به خصوص در حوزه پژوهش و فناوری می‌باشد.

 

وی با اشاره به اینکه بودجه دانشگاه‌های داخلی با دانشگاه‌های معتبر دنیا فاصله زیادی دارد، گفت: بودجه ۱۰ دانشگاه بر‌تر دنیا تا ۳ میلیارد دلار می‌باشد و دانشگاه پلی تکنیک لوزان که جزو ۱۰ دانشگاه بر‌تر است، نزدیک به یک میلیارد دلار بودجه دارد.

 

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: همه بودجه‌های ما اعم از تخصصی، عمرانی و جاری حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیون دلار است که این عدد نشان دهنده فاصله زیاد با دانشگاه‌های معتبر دنیا است.

 

معتمدی تاکید کرد: دانشگاه‌های داخل کشور از جمله امیرکبیر با همین بودجه مختصر توانستند گام‌های بزرگی بردارند و کارهای بزرگی در کشور انجام دهند.

 

وی اظهار کرد: بر اساس رتبه بندی موسسه تایمز، دانشگاه‌های ایران در حوزه صنعت توانستند بهترین امتیاز را به خود اختصاص دهند.

 

وی ارتباط بین الملل و ارجاعات را از جمله ضعف‌های دانشگاه‌های داخل کشور اعلام کرد و گفت: باید با تمام توان تلاش کنیم تا فاصله‌های خود را در این زمینه با دانشگاه‌های معتبر دنیا کم کنیم.

 

وی اشتغال فارغ التحصیلان را یکی از موضوعات مهم در دانشگاه‌های معتبر دنیا اعلام کرد و گفت: متاسفانه دانشگاه‌های داخل کشور در این حوزه نقص دارند و باید تلاش کنند این موضوع را در دانشگاه‌ها نهادینه کنند.

 

برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر مراحل نهائی خود را می‌گذارند

 

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه برنامه راهبردی این دانشگاه مراحل نهائی خود را می‌گذارند، اظهار کرد: رویه‌های این برنامه، تصویب و ابلاغ شده است.

 

وی قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه بر‌تر دنیا و ورود به دانشگاه نسل سوم را از مهم‌ترین اهداف این برنامه اعلام کرد و افزود: تدوین برنامه حدود ۱۰ درصد کار است و ۹۰ درصد دیگر، اجرای صحیح برنامه راهبردی است که باید با تمام توان در این جهت گام برداریم.

 

معتمدی با اشاره به اینکه ساختار دانشگاه صنعتی امیرکبیر آماده‌ترین ساختار دانشگاه‌های داخلی برای ورود به حوزه ۱۰۰ دانشگاه بر‌تر دنیا است، افرود: ما می‌توانیم با برنامه ریزی صحیح و تلاش نخبگان و پژوهشگران به این هدف مهم برسیم.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشورهایی مانند ترکیه، سنگاپور و مالزی در رتبه‌های بالا در دینا قرار دارند، افزود: رتبه‌های دانشگاه‌های ما از ۴۰۰ آغاز می‌شود که این مورد درشان نظام نبوده و باید اقدامات جدی برای ارتقاء آن انجام گیرد.


معتمدی به اقدامات دولت یازدهم در این خصوص اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌های معتبر کشور باید با هم هماهنگ باشند تا شاهد ارتقا رتبه آن‌ها باشیم. وزارت علوم نیز در تلاش است تا این هدف مهم در کشور تحقق یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار