به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الله صادقی، تحلیلگر مسائل سیاسی در نشست بصیرتی که با حضور مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه های خرم آباد برگزار شد، با بیان اینکه نفوذ به معنای آمدن دشمن به صورت خاموش و غیر محسوس برای براندازی و استحاله انقلاب است، گفت: نفوذ فکری و فرهنگی به دنبال خشکاندن ریشه و زمینه ساز سایر نفوذها است.
وی با اشاره به اینکه نفوذ می تواند در جنبه های مختلف سیاسی فرهنگی و یا اجتماعی باشد، گفت: زمانی که نفوذ فرهنگی صورت گیرد نفوذ امنیتی راحت تر میشود و آنگاه نه تنها افراد منفعل، بلکه افراد افراد انقلابی نیز این ویروس را می پذیرند و در دام نفوذ قرار می گیرند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه هدف نفوذ فکری و فرهنگی تغییر موضع و رفتارها و حساسیت ها، افزود: عادی سازی مسائل اجتماعی و فرهنگی با ماهواره یا تغییر مواضعی مانند اینکه اینکه چرا بگوییم مرگ بر آمریکا ، چرا نباید با آمریکا رابطه برقرار کنیم و یا اینکه فناوری هسته ای چه دستاوردی برای ما داشته است از مصداق های نفوذ فکری است.
دشمن عقبه فکری انقلاب را نشانه گرفته است
صادقی با تاکید بر اینکه دشمن عقبه فکری انقلاب را نشانه گرفته است، گفت: دشمن متوجه شده است که با جنگ سخت نمی تواند انقلاب را براندازی کند؛ بنابراین می خواهد عقبه فکری انقلاب را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه عقبه فکری انقلاب، اسلام ناب و نه اسلام آمریکا و عربستان است، تصریح کرد: دشمن می خواهد ماهیت این اسلام ناب را که امام(ره) به ارمغان آورد و دلیل دشمنی آن ها با ما است را تغییر دهند تا اسلام آمریکایی را با آن جایگزین کنند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه اگر دشمن توانست اسلام آمریکایی را جایگزین کند آنگاه انقلاب پشتوانه اصلی خود را از دست می دهد و ر فتارهای ما تغییر پیدا می کند، افزود: در اسلام ناب بر اساس قاعده نفی سبیل خداوند اجازه نمی دهد کافری بر سرنوشت مسلمانان حاکم شود، اما اسلام آمریکایی در برابرغرب تعامل دارد.
نافرمانی های مدنی نقشه دشمن برای ضربه زدن به اقتدار انقلاب
صادقی، ضربه زدن به عقبه اقتدار انقلاب را از دیگر اهداف نفوذ فکری و فرهنگی دشمن دانست و گفت: یکی از مولفه های اقتدار انقلاب، مردم هستند و تا زمانی که مردم هستند انقلاب اقتدار دارد؛ بنابراین دشمن با دنبال کردن مسائلی مانند نافرمانی های مدنی در پی هدف قرار دادن عقبه اقتدار انقلاب است.
وی گسستن پیوند بین مردم و ولایت را از دیگراهداف شوم دشمن در مسئله نفوذ عنوان کرد و افزود: مردم متوجه شده اند که در مقاطع حساس و گوناگون کشور، ولایت است که کشور را نجات می دهد؛ بنابراین دشمن می خواهد ولایت محوری را ا ز ما بگیرد و این کار را به صورت غیر مستقیم و با گسستن پیمان مردم با ولایت انجام می دهند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: گفتمانی که در ایران وجود دارد و باعث شده است تا در جهان مطرح شود، گفتمان مقاومت است؛ با این حال کشورهای بزرگی مانند آمریکا که ادعا می کنند کسی جز آنها نباید دارای قدرت باشد، نمی توانند قدرت کشوری مانند ایران را تحمل کنند.
صادقی اظهار کرد: حتی خود آن ها نیز به این واقعیت رسیده اند که بدون ایران نمی توانند مسائل را حل و فصل کنند؛ با این حال تنها راه مقابله را در این می بینند که گفتمان مقاومت را تغییر دهند و آن را بگیرند و آن را به گفتمانی سوق دهند که با سیاست های کشورهای غربی بخصوص آمریکا همراه باشند.
آمریکا با نفوذ فکری و فرهنگی به دنبال کم کردن عمق استراتژیک ایران است
این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اینکه آمریکا با بوجود آوردن داعش در قلب محور مقاومت یعنی عراق در فکر حمله به ایران بود و به خیال خود در مدت سه ماه عراق را اشغال می کنند، گفت: آن ها نه تنها به این هدف خود نرسیدند بلکه به واسطه جنایاتی که آفریدند زمینه ای را فراهم کردن که تنفرعمومی نسبت به داعش و پدیدآورندگان آن ایجاد شود.
صادقی تصریح کرد: آن ها می خواستند عمق استراتژیک ایران را کم کنند اما نتوانستند و کار به جایی رسید که ادعای مبارزه با داعش را مطرح و از ایران درخواست کمک کردند اما ایران دست رد به سینه آن ها زد.
وی ادامه داد: پس از این موضوع آن ها موضوع تجزیه عراق را مطرح کردند تا با تقسیم عراق به سه بخش کرد، شیعه و سنی نفوذ ایران را از بین ببرند و در این جا نیز شکست خوردند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه آن ها نمی توانند گفتمان مقاومت را بپذیرند، گفت: کسی فکر نمی کرد که این گفتمان در یمن ورود پیدا کند و موج بیداری اسلامی در این کشور بوجود آمد و نفوذ جمهوری اسلامی درآنجا زیاد شد.
صادقی گفت: از یک طرف هراسی در دل آمریکا افتاد و از سوی دیگر عربستانی که داعیه گسترش وهابیت را دارد نمی توانست این گفتمان را قبول کند، بنابراین با بوجود آوردن فرقه هایی مانند بوکوحرام که بعدها به خدمت القاعده و پس از آن به کمک داعش آمد به دنبال جلوگیری از این موج بیداری اسلامی است.
کشتار شیعیان نیجریه اقدامی برای جلوگیری از بیداری اسلامی
وی کشتار شیعیان نیجریه را اقدامی برای جلوگیری از بیداری اسلامی و گسترش مذهب شیعه عنوان کرد و گفت: شیخ زکزکی و پیروانش مرید واقعی حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری هستند و حتی می توان نیجریه را تحت عنوان یک پدیده برگرفته از مکتب حضرت امام(ره) یاد کرد و می بینیم که در تظاهرات آنها تصویر حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری در جلوی جمعیت است.
این تحلیلگر مسائل سیاسی، موج بیداری اسلامی در این کشورها را بیانگرعمق استراتژیک ایران عنوان کرد و گفت: باوجود تلاش عربستان برای جلوگیری از گراییدن مردم یه اسلام با روش های مختلف جلوگیری کند، یک روحانی آیین شیعه را در آنجا گسترش می دهد و در کمال ناباوری بیش از 15 میلیون شیعه را جمع می کند.
صادقی تصریح کرد: کسی فکر نمی کرد عمق استراتژیک ایران تا اندازه ای باشد که بیداری اسلامی نشات گرفته از انقلاب اسلامی اینچنین در نیجریه صدا کند.
وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال این است تا با نفوذ فکری و فرهنگی جلوی جمهوری اسلامی را بگیرد، تصریح کرد: آمریکا حتی به دنبال این است که اصلاحات را به سمت اصلاحات لیبرالی پیش ببرد و در فرهنگ لیبرالی ولایت جایگاهی ندارد و همه چیز برای افراد عادی می شود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی اضافه کرد: فرهنگ لیبرالی، دین حداقی را مطرح می کند یعنی تنها مسائل عبادی و شخصی و اینکه دین حداکثری در سیاست و اجتماع حضور دارد را متحجر بیان می کند.
صادقی، منازعات سیاسی و جناحی، وجود مذاهب و قومیت های گوناگون در کشور، فشارهای خارجی، شخصیت های جاه طلب، افراد منفعل و کسانی که از قطار انقلاب پیاده شده اند را از زمینه های نفوذ دشمن برشمرد و گفت: عامل اصلی خطر افراد جاه طلب و کسانی هستند که قدرت مقابله با نفوذ را ندارند.