به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، حجتالاسلام امرالله مختاري، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان كرمانشاه که در همايش وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه رازی سخن می گفت، بيان داشت: با توجه به هجوم دشمنان به مباني فكري ما و ناتوي فرهنگي، روز به روز به ضرورت طرح افكار حوزوي در دانشگاهها پي ميبريم و روساي دانشگاههاي استان كرمانشاه بايد به گروه معارف در دانشگاهها عنايت و توجه بيشتري داشته باشند.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان كرمانشاه در ادامه گفت: امروز در دانشگاههاي ما و بخشي در حوزه علوم انساني افكاري مطرح ميشود كه به صورت ريشهاي اعتقادات ما را نشانه رفته است.
حجتالاسلام مختاري بيان كرد: گاهي در پايان نامههاي دانشجويي مباحث مخوفي توليد ميشود كه با مشاهده اين وضعيت بيش از پيش به ضرورت حضور روحانيت پي ميبريم.
وي حضوروحانيت را نه به معناي جناح بنديهاي سياسي بلكه جريان ايجاد شده از زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) دانست و گفت: شيخ مفيدها و شيخ طوسيها در طول تاريخ و در دوران معاصر نيز امثال علامه طباطباييها قرائت صحيح و راستيني كه منطبق با قرائت حضرت محمد(ص) بود، ارائه دادند.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان كرمانشاه همچنين در ادامه مصيبت وارده به كشور ايران در طول ۱۰۰ سال گذشته را معلول جدايي از روحانيت دانست و افزود: علت بيچارگي سازمان منافقين دوري از روحانيت بود.
حجتالاسلام مختاري، گروه معارف را پل ارتباطي حوزه و دانشگاه برشمرد و عنوان كرد: ما ۳۶۰ واحد درسي در گروه معارف دانشگاه رازي داريم و بايد ۳۶ استاد نمونه انتخاب شود؛ در غير اين صورت مسئله فرهنگ حاشيهاي ميشود.
وي خواستار همكاري روساي دانشگاههاي استان كرمانشاه در زمينه توسعه گروه معارف شد و گفت: روساي دانشگاهها بايد با عنايت بيشتري به گروه معارف يك قدم راهبردي بردارند و در فراخواني كه بهمن ماه در تمام دانشگاهها انجام ميشود، سهم قابل توجهي به گروه معارف جهت حضور افراد فرهيخته داده شود.
در ادامه مراسم امام جمعه اهل سنت کرمانشاه گفت: روساي دانشگاهها و نمايندگان مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان بايد با هم فكري و هم زباني موجبات خير و بركت براي استان كرمانشاه را فراهم تا باقيات صالحاتي براي آنان باشد.
امام جمعه اهل سنت كرمانشاه وحدت حاكم بر استان كرمانشاه را بينظير دانست و گفت: مسئله وحدت حوزه و دانشگاه امري بسيار مهم است.
ماموستا محمدي در ادامه افزود: پيوند ناگسستني حوزه و دانشگاه در راستاي اهداف مقدس اسلام و نظام جمهوري اسلامي ايران بايد تداوم و پايدار باشد.
وي در ادامه با استناد به آيات قرآن كريم به بيان گوشهاي از خصال و اوصاف الهي پيامبر رحمت حضرت محمد مصطفي(ص) اشاره كرد و گفت: اگر عشيره و داراييهايمان را بيش از رسول خدا دوست داشته باشيم، بدانيد كه به فرموده قرآن به عذاب خداوند گرفتار ميشويم.
ماموستا محمدي در پايان گفت: وحدت حوزه و دانشگاه نيز همچون وحدت شيعه و اهل تسنن امري بسيار مهم است.