به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد نجف آباد، سید محمد امیری، رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد در جلسه هم اندیشی كه به منظور ایجاد هرچه بیشتر وحدت بین حوزه و دانشگاه، به میزبانی امام جمعه شهرستان نجف آباد برگزار شد، وجود همدلی، همزبانی و اتحاد همه جانبه بین مردم، مسئولین، حوزه و دانشگاه را مصداق واقعی كلمه وحدت دانست و گفت: اگر كسی بخواهد معنای واقعی و محسوس وحدت را بیان كند باید شهرستان نجف آباد را مثال بزند.
وی افزود: آنچه كه باعث می شود مسئولین این شهرستان در راه انجام وظایف خود خسته و دلسرد نشوند، همین وحدت و قدرشناسی مردم این شهر است. همبستگی ها، رفاقت ها و دوستی ها موجب شده تا شهرستان نجف آباد در تمام مسائل سرآمد باشد.
رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد تصریح کرد: امروز شاهد این هستیم همدلی و وحدتی كه مد نظر امام راحل بود تحقق یافته است، وقتی صحبت از وحدت می شود باید به دنبال دستاوردهای آن باشیم نه اینكه به دادن شعار و تئوری پردازی بسنده كرده و فكر كنیم تا همین حد وظیفه ما بوده است.
امیری با مروری بر وضعیت تحصیل در سال های آغاز انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی افزود: در سال های آغازین انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی به خاطر كمبود پزشك، در بیمارستان های شهر اصفهان از پزشك های كشورهای آسیای شرقی كه از لحاظ علمی در سطح پائینی قرار داشتند استفاده می شد. ولی حالا به بركت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهدا تنها از دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد ۱۵۰۰ نفر پزشك فارغ التحصیل شده اند كه اغلب آنها دوره های تخصص را هم در داخل و خارج از كشور گذرانده اند.
وی حفظ وحدت میان حوزه و دانشگاه را ضروری خواند و خاطر نشان كرد: امروز دیگر دانشگاهیان خود را از حوزویان جدا نمی دانند آنچه كه شاهد آن هستیم ماحصل همكاری متقابل و هماهنگی و كار مشترك بین این دو نهاد علمی و فرهنگی است و نتیجه آن نیز در جامعه قابل مشاهده است. با این حال هنوز كارهای بزرگ زیادی باقی مانده است. شان و جایگاه مردم این شهرستان به مراتب بالاتر از آن است كه تا كنون انجام شده است. بر خلاف آنچه بدخواهان مطرح می كنند دیدگاه دانشجویان نسبت به طلاب بسیار مثبت است.
امیری با اعلام شركت ۱۰ هزار نفری دانشجویان و استادان واحد نجف آباد در مسابقات قرآن و عترت گفت: حضور گسترده دانشگاهیان در این برنامه فرهنگی معنوی، نشان دهنده علاقه و الفت بین دانشگاه و حوزه است. فضای دانشگاه فضایی معنوی است و استقبال دانشجویان از برنامه های فرهنگی با محوریت حوزه و روحانیت در دانشكده ها به خوبی بیان گر این موضوع می باشد. مجموعه دانشگاه از حضور حوزویان استقبال كرده و این حضور را مایه خیر و بركت دانشگاه می دانیم و در خصوص هدایت و راهنمایی دانشجویان دست كمك به طرف شما دراز می كنیم.